Beoordelingen van Jasmijn Harderwijk

Recente recensies van Jasmijn Harderwijk

5 sterren na 38 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend afhaalrestaurant en top verse producten. Kwaliteit altijd perfect.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima website, eten stond keurig op tijd klaar, vriendelijk geholpen en het smaakte heerlijk! Dank

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

online besteld, 1 min moeten wachten toen ik binnenw as. daarna prima eten. aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat fijn dat er gewoon weten afgehaald kon worden. Het was weer heerlijk! Ook op het gekozen tijdstip was het eten klaar.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Als we chinees willen eten dan halen we het hier !! Echt super goed eten ..... Aanrader !!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zalig

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed, alleen de loempia was minder (grote concentratie vlees aan een kant, en niet krokant)

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service lekker eten op tijd klaar volgens afspraak

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd. Site zit goed in elkaar en is overzichtelijk en goed te bedienen. De spullen stonden op de afgesproken tijd klaar. Vriendelijke balie medewerkster. 👍

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Geheel contactloos kunnen afhalen. Op de website aanklikt wat we wilde hebben, afhaaltijd gekozen en in 3 klikken betaald met iDeal. Het bestelde eten was op de minuut af op tijd klaar, dus hoefde niet te wachten. Thuis was iedereen blij met lekker eten.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was smakelijk en de afgesproken tijd klopte ook.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Superlekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede bestelling en levering. Eten viel wat tegen!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was uitstekend heel lekker en het was uitstekend gereed op tijd

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit! Beste in de omgeving!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten is heerlijk maar waarom de vijfentwintig cent transactiekosten er bij komen snap ik niet.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! Vriendelijk personeel. 👍🏻

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was zoals altijd weer super

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles prima op tijd klaar.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Super kwaliteit, heerlijk eten altijd weer

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

het was weer fantastisch

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! En ook nog lekker warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten, bereid met ingredienten van topkwaliteit. Vriendelijk personeel. Babi pangang en tjaptjoy

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Top gegaan, bestelling op tijd klaar en heerlijk zoals altijd.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

De babi panggang was zalig!

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk en van goede kwaliteit. Kip lekker mals en veel verse groenten! Lekkerste van Harderwijk

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar.

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik kom vanuit Ermelo altijd afhalen bij Jasmijn omdat dit het lekkerste Chinese restaurant in de hele omgeving is. Geen op of aanmerkingen, het is altijd goed en lekker eten.

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Briljant, zeer tevreden nu alleen nog een knopje tasje ja/nee .

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Tav het eten heb ik geen op of aanmerkingen, maar ik vind het vreemd dat ik niet kan aangeven dat ik geen plastictasje hoef en er staat nergens dat ik Transactiekosten moet betalen, want dan kun je beter telefonisch bestellen, daarnaast heb ik mij geërgerd aan het turkse meisje bij jullie, ik stond te wachten en zij ging nog even lekker kletsen met een landgenote die na mij was binnengekomen terwijl.mijn bestelling al klaar bleek te staan

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestellen werkt erg makkelijk en snel. Eten was op tijd klaar en smaakte goed. Helemaal top