Beoordelingen van Jasmijn Harderwijk

Recente recensies van Jasmijn Harderwijk

5 sterren na 154 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit. Altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Simpelweg prima geregeld en een heerlijk maand menu.. met een lekkere Chinese tomatensoep en gebakken bananen.. Geweldig lekker gegeten en voor herhaling vatbaar!

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling online geplaatst en een kwartier later al opgehaald. Super 👍👍

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima, mijn man had wel wat last van buikpijn. Een bakje is helaas gaan lekken waardoor alles onder zat, alles vet.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De maaltijd online besteld. Hiervoor moest ik een tijdslot kiezen om de maaltijd op te halen. Op het gewenste tijdstip was ik aanwezig. Ik heb daarna nog ruim een kwartier moeten wachten voordat de maaltijd gereed was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk het was goed warm voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

goede service, bedankt, was heerlijk

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was goed! Alleen erg jammer dat we lang moesten wachten. Zou om 19.00 klaar zijn maar dat werd 19.45.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Toegankelijke website.Makkelijk te bestellen. Op tijd klaar en prima kwaliteit.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lange wachttijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Maanden voor 2 personen, genoeg voor gezin met 2 kids erbij. Gewoon erg lekker en vers. Alleen jammer dat er geen gratis kroepoek bij zit (dit was vroeger toch altijd zo?)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling stond al meteen klaar bij het afhalen. Helemaal top. Het eten is heerlijk. Dit moeten jullie zeker blijven doen.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk ! Toen we thuis het eten op ons bord deden was alles nog super warm en we hoefde maar 10 minuutjes te wachten erg netjes toch ! Tot de volgende keer !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en genoeg gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was precies op tijd klaar en was heerlijk. Alleen jammer dat je bij online bestelling een verplicht tasje moet nemen, en transactie kosten moet betalen. Want dan kan je beter je bestelling telefonisch doen. Maar verder prima geregeld!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel goed eten Optijd kunnen ophalen Heel veel keus

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke vega Tjap Tjoy met veel groenten

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zowel de babi pangang als de ossenhaas in oestersaus waren erg lekker, heerlijk gegeten!

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zalig

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bij bestelling via de site staat dat je ook aan de balie kan betalen, maar helaas. Toch verplicht om direct te betalen. Daarnaast ben je verplicht om voor een tasje te betalen en transactie kosten. Eten was ook niet op de afgesproken tijd klaar. Te triest voor woorden. Alleen recht in de buurt, dan kan je dat doen.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super geregeld, Zaterdagavond 17.30 bestelling geplaatst voor 18.00 afhalen. Alles prima voor elkaar en gekregen wat ik verwachtte. Kwaliteit was weer zoals altijd 100 punten

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima web site Snel bestellen En goed en lekker eten

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk. Online bestellen kan en dam krijg je een exacte afhaaltijd. Super efficient!

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker en was op de afgesproken tijd klaar.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De gerechten waren lekker en het was meer dan voldoende. Het enige verbeterpunt is dat er bij de gerechten wat meer saus mag. Zeker bij de babi pangang.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Laatste keer geweest. Via internet besteld, afhaaltijd 18.50. Werkelijke tijd eten klaar 19.20! Paar minuten later geen probleem maar half uur? Dan heb je je zaakjes niet goed voor elkaar. Eten ook beduidend minder dan vorige keer, was allemaal erg droog.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk erg lekker ! Alles vers gemaakt dat zie je, en nog belangrijker dat proef je ! Online bestellen en betalen erg handig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had online besteld. Er stonden veel mensen te wachten op het pleintje. Het duurde wat lang voor mijn eten kwam, en toen kreeg ik de opmerking dat ik me had moeten melden. Jammer, dat is me van te voren niet meegedeeld en max 3 mensen in de zaak dus ik dacht er prima aan te doen om buiten te wachten omdat het toch al besteld was. (Het eten was prima :-) )

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk en online bestellen makkelijk. Alleen had ik e.e.a. besteld om 18:10 en hiervan een bevestiging gekregen. Vervolgens heb ik tot 18:50 staan wachten omdat mensen die rond dezelfde tijd bestellen, maar aangeven z.s.m. er dan voor schieten. Niet netjes vind ik: afgesproken tijden aanhouden en bij te druk, direct een melding sturen bij bevestiging dat het later wordt.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst besteld. Lekker groentes, duidelijk vers en erg mooi van kleur. Wel echt vervelend dat je om 17.45 aangeeft op te komen halen en het dan 20 minuten te laat klaar is. We hoorden buiten dat dit normaal is, dat kan echt beter!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

In 1 woord: heerlijk! Altijd vers en van top kwaliteit. Blij met jullie in de buurt.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed en smakelijk als altijd

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer slechte service om 16.10 bestelling door gegeven 17.30 ophalen en dan nog tot 17.50 ophalen

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld, eten stond op tijd klaar zoals gewoonlijk en heeft weer zeer goed gesmaakt. Aanrader.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed maar half uur te laat klaar. Dit is erg vervelend als je visite hebt en je op de afgesproken tijd gaat afhalen. Ook al is het druk. Kijk dan wel naar bestellingen met een tijd. Heb even voor 6 uur besteld voor 10 over half 7

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Online tijd aangegeven; netjes telefoontje dat de tijd niet haalbaar is. Vriendelijke service... bestelling redelijk op tijd klaar. Soep is heerlijk, lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was op tijd klaar,en lekker voor de eerste keer de kip gehad was goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden er bami bij, was denk ik niet goed, mijn zoon heeft het in de vuilnisbak gedaan, de smaak was niet goed, al het andere eten was lekker!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was goed en lekker. Top

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was zoals altijd weer prima .

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De babi pangang was deze keer hard en droog, dat was jammer. Gebeurt niet vaak, eten anders altijd erg lekker. De ossenhaas in oestersaus was heerlijk.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

prima service, eten was op afgesproken tijd klaar, heerlijk gegeten

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima voor elkaar en op de afgesproken tijd! 👍🏽

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

In tegenstelling tot de vorige keren stond de bestelling keurig op tijd klaar. Top!!!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

alles ging naar wens, was heerlijk! alleen jammer van de transactie kosten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Genoeg voor 2 dagen 😋

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

In de auto besteld, op tijd klaar, naar huis en heerlijk gegeten!!! Top!!!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling op tijd klaar,klasse voor de twee keer online besteld,beide keren alles naar wens

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles prima voor elkaar, alleen raar dat er extra gerekend wordt voor een IDeal betaling. Volgende keer ga ik pinnen.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Vorige keer niet ingevuld maar ook toen meer dan 20 minuten moeten wachten op mijn bestelling. Het is sneller om ter plaatste te bestellen en te betalen. Digitaal bestellen en betalen bied de klant geen voordelen

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Gisteren lekker gegeten . Helaas was de saté er niet bij. Dus volgende x zal ik t even controleren .

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten weer

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten en er was genoeg voor 6 personen kom zeker terug

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Online had ik een maaltijd besteld, om af te halen om 17.30u. Om 11.30 zag ik een mailtje waarin de afhaaltijd was geworden 12.20u.!! Telefonisch kon ik u niet bereiken; ik kreeg alleen een bandje te horen dat er geen bestellingen werden aangenomen. Ik ben apart hiervoor om 12u. naar de zaak gereden. De dame achter de balie zei me dat ik waarschijnlijk de verkeerde tijd had ingevoerd!!! Maar 1 cijfertje verkeerd typen, kan; maar ipv 17.30 intypen 12.20 lijkt me sterk. Iets van sorry of excuus was er niet bij. Ze kon wel de afhaaltijd wijzigen, dus ben ik om 17.30 de maaltijd wezen ophalen. Het eten was prima, maar het bestelproces een ramp.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals als gewoonlijk zeer lekker

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten en fijn dat de site eindelijk werkt ! Veel succes in deze bizarre tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

alles stond op tijd klaar, de bediening was super vriendelijk en het eten was prima van kwaliteit. Alleen de toch iets duurdere osse- haas saté was waarschijnlijk in de satésaus te veel door gegaard en dat was zeker jammer.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede website. Duidelijk. Heerlijk gegeten!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd prima en lekker eten.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk, maar ondanks dat we van te voren besteld hadden en de afhaal tijd al met 10 minuten was aangepast, moesten we alsnog 20 minuten extra wachten op onze bestelling

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld, bestelling online doorgegeven + de ophaaltijd en afgerekend. We kwamen iets voor de afgesproken ophaaltijd en onze bestelling stond al klaar. Heerlijk gegeten.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, op tijd klaar om afbreken halen en een prima prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Pas komen wonen in de buurt. Ff Chineesje halen. Grote porties (voor een combinatiemenu) en alles super lekker. Aanrader.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Nasi goreng en ajam ketjap op zijn best!!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

On line besteld voor 18.30uur. Na 20 min. Gewacht te hebben, naar binnen gegaan, waar mijn eten gewoon klaar stond. Vergeten. We kregen dus lauw eten helaas. Het eten was verder goed

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk Het viel me tegen dat ik ruim een half uur moest wachten terwijl ik online op tijd had besteld.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt lekker gegeten

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was erg goed. Heb ook niet hoeven wachten op mijn bestelling.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat ideaal zeg, binnen 1 minuut besteld op de website, via je bank app op je telefoon betaald en de opgegeven tijd die voor de zekerheid ook nog per mail bevestigd wordt opgehaald. Top!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestellen gaat lekker snel en super eenvoudig. En de kwaliteit van de gerechten is en blijft prima!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

het eten isgoed en lekker...

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Verreweg de beste in Harderwijk omdat de kwaliteit altijd super is !! Ruime keuze en prijs/kwaliteit 100% goed

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

erg lekker..genoten

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldige service en op tijd klaar !! Top !! Heerlijk eten

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere maaltijd en ook snel klaar

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Stond op tijd klaar. Was super lekker. Genoeg voor allemaal

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld, doorgegeven toen ik bij het restaurant was. Buiten gewacht en bestelling werd buiten gebracht. Heb niet lang hoeven wachten en het eten was weer erg lekker! Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerlijk is eerlijk. Wij hadden, per ongeluk, onze bestelling n dag te vroeg gedaan . Maar we hebben het vandaag, vers, gekregen v vandaag. En het was voortreffelijk. Met onze verontschuldiging erbij, Het spijt me oprecht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed eten. Wel een duur chinees restaurant

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten👍

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed en lekker vers.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk en mooi op afgesproken tijd klaar, super!!!

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd van prima kwaliteit. Heerlijk gegeten thuis.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een ontzettend goede chinees. Heerlijk eten en alles smaakt zeer vers alsof ze het net voor je gemaakt hebben. Prima kwaliteit en dat zie je terug in het aantal klanten. Wij komen er al jaren. Ook kan je er bestellen voor een buffet voor je bedrijf ook een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was niet klaar op de afgesproken tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker en was op tijd klaar.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het bestelde eten was heerlijk. Maar de wachttijd veel te lang. We hadden online besteld voor half 7 en het was pas ruim over 7en klaar. Dus die procedure moet aangepast worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima maaltijd. Geen op- of aanmerkingen. Ga zo door.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ideaal te kunnen bestellen en te betalen online, alleen nog ophalen. Nu in corona tijd wel even buiten wachten. Eten was heerlijk en ook echt ruim voldoende.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Simpel bestellen via de website, betalen, afhalen en lekker eten. Wat wil je nog meer?

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Jasmijnharderwijk.nl is een erg gebruiksvriendelijke site. Chinees van uitstekende kwaliteit. Enkele favorieten: Ajam Ketjap, Kip Saté en Foe Yong Hai. Vriendelijk personeel ook.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

het eten was heerlijk, netjes op tijd klaar helemaal goed

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen online gaat lekker makkelijk, vooral als je al weet wat je wil eten. De porties zijn ruim voldoende en het ophalen is goed geregeld in deze bizarre tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

levering precies op tijd goede kwaliteit rekening houdend met virus-maatregelen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond keurig op tijd klaar en was goed heet, wederom heerlijk gegeten

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect. Bestelling compleet en exact op tijd klaar

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben online besteld en betaald. De bestelling stond op tijd klaar. Het eten was lekker, de bami wel iets te zacht geworden. Bestelling van 1 portie voor 2 personen met een grote bami is voldoende

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend afhaalrestaurant en top verse producten. Kwaliteit altijd perfect.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima website, eten stond keurig op tijd klaar, vriendelijk geholpen en het smaakte heerlijk! Dank

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

online besteld, 1 min moeten wachten toen ik binnenw as. daarna prima eten. aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat fijn dat er gewoon weten afgehaald kon worden. Het was weer heerlijk! Ook op het gekozen tijdstip was het eten klaar.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Als we chinees willen eten dan halen we het hier !! Echt super goed eten ..... Aanrader !!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zalig

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed, alleen de loempia was minder (grote concentratie vlees aan een kant, en niet krokant)

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service lekker eten op tijd klaar volgens afspraak

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd. Site zit goed in elkaar en is overzichtelijk en goed te bedienen. De spullen stonden op de afgesproken tijd klaar. Vriendelijke balie medewerkster. 👍

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Geheel contactloos kunnen afhalen. Op de website aanklikt wat we wilde hebben, afhaaltijd gekozen en in 3 klikken betaald met iDeal. Het bestelde eten was op de minuut af op tijd klaar, dus hoefde niet te wachten. Thuis was iedereen blij met lekker eten.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was smakelijk en de afgesproken tijd klopte ook.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Superlekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede bestelling en levering. Eten viel wat tegen!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was uitstekend heel lekker en het was uitstekend gereed op tijd

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit! Beste in de omgeving!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten is heerlijk maar waarom de vijfentwintig cent transactiekosten er bij komen snap ik niet.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! Vriendelijk personeel. 👍🏻

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was zoals altijd weer super

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles prima op tijd klaar.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Super kwaliteit, heerlijk eten altijd weer

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

het was weer fantastisch

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! En ook nog lekker warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten, bereid met ingredienten van topkwaliteit. Vriendelijk personeel. Babi pangang en tjaptjoy

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Top gegaan, bestelling op tijd klaar en heerlijk zoals altijd.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

De babi panggang was zalig!

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk en van goede kwaliteit. Kip lekker mals en veel verse groenten! Lekkerste van Harderwijk

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar.

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik kom vanuit Ermelo altijd afhalen bij Jasmijn omdat dit het lekkerste Chinese restaurant in de hele omgeving is. Geen op of aanmerkingen, het is altijd goed en lekker eten.

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Briljant, zeer tevreden nu alleen nog een knopje tasje ja/nee .

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Tav het eten heb ik geen op of aanmerkingen, maar ik vind het vreemd dat ik niet kan aangeven dat ik geen plastictasje hoef en er staat nergens dat ik Transactiekosten moet betalen, want dan kun je beter telefonisch bestellen, daarnaast heb ik mij geërgerd aan het turkse meisje bij jullie, ik stond te wachten en zij ging nog even lekker kletsen met een landgenote die na mij was binnengekomen terwijl.mijn bestelling al klaar bleek te staan

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestellen werkt erg makkelijk en snel. Eten was op tijd klaar en smaakte goed. Helemaal top