Bewertungen von Jasmijn Harderwijk

Neue Beurteilungen

5.0
Olga Van Leeuwen
22 MĂ€rz 2023

Altijd heerlijk

Jager
12 MĂ€rz 2023
Nils
8 MĂ€rz 2023
anoniem
5 MĂ€rz 2023
Martin Smit
4 MĂ€rz 2023

Lekker gegeten!!

Aalt
2 MĂ€rz 2023

Keurig op tijd klaar. Goed van temperatuur en heerlijk van smaak.

van den Heuvel
2 MĂ€rz 2023

Online bestelling geplaatst die ik om 17.50 af zou komen halen, op tijd in de zaak aanwezig, maar alsnog tot vijf over zes moeten wachten voordat mijn bestelling klaar was. Dat was dus duidelijk een minpunt, eten smaakte gelukkig dan weer wel goed.

Janssen
1 MĂ€rz 2023
Karssen
28 Februar 2023

Heerlijk eten alleen 20 minuten later dan de afgesproken tijd klaar
.

Nils
28 Februar 2023
Foppen
27 Februar 2023

Zeer goede kwaliteit eten. En vriendelijk personeel.

E.T.
27 Februar 2023
Anton K
25 Februar 2023

Gewoon lekker en ruim voldoende.

Reezigt
23 Februar 2023

Eten zoals altijd top! Alleen de bestelling al smiddags gedaan, eten was 20minuten telaat klaar. Dat vind ik niet oke

Rene Goosensen
22 Februar 2023

Eten was prima! Verbeterpunt: ik heb online besteld voor 17:50 uur. Pas om 18:05 uur krijg ik mijn bestelling. Wat is dan de meerwaarde om online te bestellen? Ik verwacht dat het dan rond 17.50 uur klaar staat.

Arne
19 Februar 2023

Heerlijk gegeten

Van Driel
18 Februar 2023

Het was heerlijk, alleen zat de kroepoek er niet bij die ik wel besteld had

Luiks
16 Februar 2023

goed verzorgd

Jack Ooms
15 Februar 2023
Anthon
13 Februar 2023

Prima. Snel. Niet vet. En ook vegetarisch smaakt de loempia goed 😊

Willem
12 Februar 2023

Goede kwaliteit vlotte bediening bestelling op tijd klaar

John
3 Februar 2023

Donkerder gebakken loempia dan gewoonlijk, maar smaakte wel goed, net als de rest. Wel jammer: uur van tevoren besteld voor afhalen om 18:50 uur maar toch nog bijna een kwartier extra moeten wachten. Zal wel door de - terechte - populariteit komen en is iets dat we voortaan maar incalculeren.

Bakker
28 Januar 2023

het was weer heerlijk!

Elvira
27 Januar 2023

Was erg lekker :-), top!

Visser
26 Januar 2023

De wachttijd was wat lang vanwege drukte in de zaak, terwijl de bestelling al klaar lag.. eten was prima

Mik Peter C.
18 Januar 2023

Zoals altijd zeer goed! Al jaren , top afhaalcentrum 👍 Punt van aandacht is het volgende Als is een bestelling via internet doe die om 17:50 klaar zou staan is het Vremde dat ik dan toch 13 minuten moet wachten

Marcel
9 Januar 2023
L van doorn
4 Januar 2023

Eten fantastisch. Minpuntje Bestelling kwartier na afgesproken tijd klaar.

camron
4 Januar 2023

Wij halen jaren onze bestelling bij Jasmijn en zijn heel erg te vreden.

Diana Hoekman
3 Januar 2023

Complimenten voor de heerlijke Babi Pangang en Kip in zwarte Bonensaus met Chinese Bami.

Jaap
30 Dezember 2022
Evert van Meer
27 Dezember 2022

pekingeend had veel afval

Simon
26 Dezember 2022

Goed

Anoniem
26 Dezember 2022

Heerlijk als altijd

Caro
10 Dezember 2022

Heerlijk eten!

Rolf Bettinger
10 Dezember 2022

Erg lekker, gegeten. Goede kwaliteit. Online besteld, bij aankomst stond het klaar, top.

Maja van Norden
9 Dezember 2022

Het eten is heerlijk. Alleen moet er wel beter gekeken naar wat er besteld word. Vandaag had ik bami bij de ? besteld en ik kreeg mihoen. Dit is wel eens vaker gebeurd

Visser van kampen
8 Dezember 2022

Erg vriendelijk geholpen tijdens telefonisch contact.

Familie Hoogendoorn
5 Dezember 2022

Online besteld, stond precies op tijd klaar, en dat is het belangrijkste, het was allemaal super lekker!

Meijer
3 Dezember 2022

Lekker hoor!

Herma Simon
3 Dezember 2022

Kwaliteit en smaak was goed. De hoeveelheid per per portie verschild per keer.

De Vries
2 Dezember 2022

Wij kiezen regelmatig het maandmenu voor 2 pers, en eten er met het hele gezin van (5). Het was weer heerlijk en meer dan genoeg.

Jacob
27 November 2022

Eten was weer heerlijk. Alleen als u de volgende keer ziet dat de tijd van ophalen van de bestelling niet haalbaar is, kunt u ook even contact opnemen en een andere tijd doorgeven ipv bij het overhandigen van de bestelling zeggen dat de volgende keer eerder besteld moet worden. Dit komt heel raar over en is zeker niet de oplossing van het probleem. dus controleer de bestelling en de haalbaarheid van de bestelling en communiceer dit tijdig!

Ronald
26 November 2022

Bestelling mooi op tijd klaar. En het eten is heerlijk. Beveel ik iedereen aan. Ronald

Joke
26 November 2022

Rijst wat aan de droge kant. Loempia was niet lekker!! Veel te hard/te lang gebakken. Rook en smaakte verbrand. Taai deeg. Binnenste wat van gegeten maar veel te veel tauge, had meer variatie verwacht met groente en kip. Weg moeten gooien... Jammer! Kipsaté hadden we een extra bakje van bij besteld. Die was heerlijk mals maar het bakje kipsaté (die in combinatie met babi pangang) was heel droog? Eten was verder heerlijk en genoeg!!

Post
26 November 2022

Altind lekker.

Foppen
25 November 2022

Goede service, en eten van erg goede kwaliteit.

Rob
25 November 2022

Erg lekker zeer vriendelijk personeel

Wilma
24 November 2022

Het was heerlijk :-)

Ingrid
24 November 2022

Lekker.

Cees Berkvens
19 November 2022

We hadden een maandmenu besteld. Bij afhalen stond de maaltijd al op de toonbank. Het pakket was al aan het afkoelen. Bij thuiskomst als eerste de saté opgegeten. Het vlees had de textuur van kip, maar miste elke smaak. Ook de babi pangan was niet op smaak. Uiteindelijk zijn we niet tevreden geweest met de maaltijd. Te weinig smaak, niet meer op temperatuur.

Gerard M.
17 November 2022
Henk Luiks
14 November 2022
Beers
14 November 2022
Kees Kraaijeveld
7 November 2022

Telefonisch bestelling gedaan. Eenvoudig te benaderen site incl. betaling. Bestelling stond keurig op tijd klaar. Thuis aangekomen was het eten nog goed warm en de gerechten waren heerlijk. PRIMA!!!

Hans
27 Oktober 2022

loempia was slap en niet lekker gaar, een gerecht zonder cashewnoten omdat ze op waren, maar verder ok. Ben beter gewend van Jasmijn.

Bart
24 Oktober 2022
Arne
23 Oktober 2022

Stond netjes klaar toen ik aankwam en alle gerechten waren over heerlijk.

Reind
22 Oktober 2022
Jules van Ittersum
20 Oktober 2022

Houen zo, nix meer aan doen!

Gwendolyn
17 Oktober 2022

Heerlijke babipangang! Supermals vlees met een lekker krokant korstje.

Oliver & Meau
15 Oktober 2022

Weer heerlijk genoten van Ajam ketjap en Babi pangang in het 2x een halve portie combinatie gerecht! Kan de ajam pangang ook aan deze combinatie toegevoegd worden?

Herfstvakantie
13 Oktober 2022

Het eten is erg lekker. Het personeel moet wat groeien in de rol bij de kassa. Voor nu kwam ze wat ongeĂŻnteresseerd en afstandelijk over. Dit heeft voor de kwaliteit van eten geen invloed. Fantastisch

Robert
12 Oktober 2022

Authentiek Chinees eten met goede en verse ingrediënten.

Johan Hamstra
11 Oktober 2022

17.10 afhalen werd ook 17.10 afhalen prima gerechten prima temperatuur

H kok
8 Oktober 2022

Toppie,altijd voortreffelijk

Rick de Graaf
7 Oktober 2022

Lekker en veel

Kees
2 Oktober 2022

Het eten was heerlijk en veel. We hadden een maandmenu voor 2 personen. Echt goed, warm en ruim voldoende. Wij eten er 2 keer van met 2 personen. Ik heb het online besteld en het stond voor die tijd al klaar bij het ophalen. TOP!!

Hein van den Os
22 September 2022
Fam varkevisser
22 September 2022
Top
22 September 2022
F
17 September 2022

Was weer heerlijk!

Ria
15 September 2022
Drinhuijzen
13 September 2022

Tijdstip van ophalen moet ruimer worden, want wachttijd bleek een kwartier langer dan was gemeld. Kwaliteit gerechten was perfect!

Henk Jan Ouwerkerk
11 September 2022

Wij hadden nasi als optie besteld als vervanging van voor de witte rijst. Alleen de euro extra is wel veel voor het beetje prei en ham dis in de nasi worden geleverd. De gebakken ei zat er niet in. De rest was OK.

Kees Hoogendoorn
8 September 2022

Perfekt op tijd klaar! En het was heerlijk!

Wies van Buren
5 September 2022

Heerlijk met verse groenten gebakken!!

Schoot
4 September 2022

Lekker eten, was op tijd klaar

Brigitte
30 August 2022
Foppen
21 August 2022

Heerlijk eten en op tijd klaar, netjes ingepakt door zeer vriendelijk personeel.

Severijns
17 August 2022

Echt lekker gegeten, maar ik korte tijd wel een heel stuk duurder geworden. Ik snap ook niet dat een maandmenu voor 3 personen per portie duurder is dan voor 2 personen. Normaal is dat andersom gezien handelingen en verpakking.

Gerard
16 August 2022

Geen transactiekosten voor ideal

G.Zegers
15 August 2022

Weer uitstekend , dat weet toch iedereen heerlijk gegeten top

Peter
14 August 2022

👍 besteld via de site en op de afgesproken tijd klaar, prima geregeld en lekker gegeten.

Jannet Raaijen
14 August 2022

Heerlijk eten, we hebben genoten!

Anoniem
9 August 2022

Zoals we al wisten, weer heerlijk vers en knapperig

Ida Jongenburger
9 August 2022

Heerlijk! Goed eten, goede porties!

Loes
7 August 2022

Verheug me er altijd weer op!

Kees Kraaijeveld
31 Juli 2022

Makkelijk bestellen (met tijdstip), stond al klaar toen ik het menu ophaalde en smaakte heerlijk. TOP!!!

Lideke Vd haar
30 Juli 2022

Prima.. Alleen hadden we volgens mij ipv 2x bami 1x nasi besteld.. Maar het eten was heerlijk en iedereen Smilde...

Leo paap
30 Juli 2022

Nassi compleet besteld, vond de babi pangang te hard gebakken voor de rest lekker gegeten.

Mandy
24 Juli 2022
M. Jagt
24 Juli 2022
Henk Foppen
24 Juli 2022

Op tijd klaar en heerlijk!

Frans van Elmpt
14 Juli 2022

Was weer smakelijk, jammer dat de pikante kroepoek op was. Netjes opgelost. Miste bij maand menu klein bakje met saus voor de mini loempia. Bij aankomst thuis goed op temperatuur.

Willem
14 Juli 2022

Heerlijk als altijd

Erwin
8 Juli 2022

Heerlijk gegeten! Bedankt weer!

Bart
4 Juli 2022

Stond mooi op tijd klaar. Eten was heerlijk.

Johan Hamstra
3 Juli 2022

was weer prima voor elkaar

Wies van Buren
1 Juli 2022

Overheerlijke loempia’s!! Ik had de vegavariant en ook die is super lekker!

Ina Jongenotter
1 Juli 2022

Op tijd klaar. Eten goed warm. Fijn dat er geluisterd was naar mijn opmerking dat ik liever koe lu kai wilde. Erg lekker gegeten!

Willem Foppen
30 Juni 2022
VB
29 Juni 2022
Stade
28 Juni 2022

De Mihoen Singapore is heel smaakvol en goed gevuld. De Sun Yong Pak Choi met knoflook ook lekker, maar mag met minder saus/vocht.

Mik Peter C.
27 Juni 2022

Te verbeteren: indien om half 7 de ophaaltijd is aangegeven dan alsnog 15 minuten wachttijd, dat zou wellicht beter kunnen

Jan
26 Juni 2022

Kwaliteit is wel goed, echter afspraken over tijdstip dat je eten kunt afhalen totaal niet. Eten is een half uur later klaar als door hun zelf aangegeven wat voor de nodige problemen zorgt.

Irene
25 Juni 2022

Top

Michelle Schouten
23 Juni 2022
Kraaijenhof
22 Juni 2022

Heerlijk gegeten op het werk met de collega’s. Volgende x weer bij jasmijn . Zo als altijd verse ingrediĂ«nten. Echt een aanrader

Eric de Haas
20 Juni 2022

Veel te lang op soep en loempia’s moeten wachten. Om 19:40 zou de bestelling klaar zijn maar om 20:10 kreeg ik eindelijk mijn spullen mee. Soep was perfect zoals we dat gewend zijn maar de loempia’s waren te hard gebakken en de taugĂ© was slap en waterig. Hopelijk de volgende keer weer beter want dit was niet volgens verwachting.

W Vermeulen
20 Juni 2022

Beleefd, vriendelijk en erg lekker !

Mark
19 Juni 2022

Het was erg druk, ruim 45 minuten moeten wachten op een internet bestelling (19:00 afhaal tijd 1945 klaar) en eerlijk gezegd smaakte de maaltijd ook een beetje alsof er haast was. Babipanggang niet lekker krokant en de rest vrij flauw. Zeker niet zoals ik van jullie gewend ben.

Musters
19 Juni 2022

Heb online 2 uur van tevoren besteld en toen ik het op kwam halen moest ik nog 3 kwartier wachten voor dat het klaar was.

Sylvia
19 Juni 2022

Goede service, lekker eten 😋

Ruiter
18 Juni 2022

Alles was goed

Luiting
12 Juni 2022

eten was op tijd klaar en was heerlijk'

D.J.J. Zalm
12 Juni 2022

Alles was prima in orde.

Astrid Klomp
12 Juni 2022
Corrie
11 Juni 2022

De smaak en kwaliteit was weer fantastisch.

Boris
6 Juni 2022

Heerlijk gegeten!

Leo paap
4 Juni 2022

Het menu door ons gekozen was heerlijk. Lekker vers en mooi optijd klaar.

Linda
3 Juni 2022

Goed eten, aanpassingen worden ook altijd goed verwerkt. Heerlijk, goede service.

Robert Engelgeer
2 Juni 2022

Ga zo door. Ik heb weer heerlijk gegeten.

Gerda
1 Juni 2022

Het was een.heerlijk mnd menu. Goed warm en lekker van smaak

Corné van den Broek
29 Mai 2022

Goede service om online te bestellen en natuurlijk ook lekker eten ;-)

sprik
27 Mai 2022

Alles ruim voldoende en smakelijk

Maja van Norden
27 Mai 2022

Bestelde maaltijd was wat later klaar dan de afgesproken tijd bij het ophalen. Verder prima!!

Petra
24 Mai 2022
Anouk
22 Mai 2022

Voor het eerst online besteld. Miste wel de ingrediënten bij de gerechten. Dus met folder ernaast om te kijken wat de gerechten waren, daar staat het namelijk wel bij. Had voor 17:50 besteld maar moest bij jullie nog 20 minuten wachten voor het klaar was. Dat vond ik echt slecht.

Anneke
22 Mai 2022

Heel lekker en goed kwa smaak.

Carola
18 Mai 2022

De vegetarische Low Hon Chay schotel besteld. Heerlijk en supervers zoals altijd. Jasmijn is een van de betere restaurants in Harderwijk. Aanrader!

Wilma
14 Mai 2022

Was lekker 👍

Roelien
13 Mai 2022

Het is, zoals gewoonlijk, weer heerlijk!

Riet Agterhuis
12 Mai 2022

Heerlijk gegeten van een half/half menu met mihoen. Was erg lekker.

Denny Schouten
11 Mai 2022

Was weer super lekker eten.

Ellen Martens
9 Mai 2022

Eenvoudig te bestellen op de site. De bestelling lag netjes op de afgesproken tijd klaar. Het eten was heerlijk.

G. Bouw
7 Mai 2022

Zou geen groente stukjes meer in tomatensoep doen ze over heersen.

Petra
7 Mai 2022

Vriendelijk personeel, bestelling keurig op tijd en lekker gegeten !!

Oudshoorn R
7 Mai 2022

Was weer geweldig het eten en mooi op tijd / bestelling

Nils
5 Mai 2022

Was weer top, heb heerlijk gegeten!

m-brunekreeft
4 Mai 2022

Het eten is altijd goed en volgens de bestelling correct Alleen zou het 18:20 klaar zijn maar werd ergens 18:45, dus de afhalers hebben een half uurtje staan wachten

A.W
30 April 2022
Marianne karssen
29 April 2022

Echt voor herhaling vatbaar, was super lekker goed verzorgd en lekker oprijd klaar, lekker mals vlees en eindelijk heb ik een afhaal gevonden die gebakken banaan verkoopt, nogmaals heerlijk volgende keer bestel ik weer lekker bij jullie

Gert
28 April 2022

Altijd prima 👌

Aalt van den Hoorn
28 April 2022

Het smaakte weer prima. Zoals we gewend zijn.

Goosensen
24 April 2022

Het was weer heerlijk ! Wij wonen niet in de buurt maar rijden er graag een stukje voor om . Voor ons geen ander Chinees restaurant

Mark Braams
20 April 2022

Uitstekend, vers eten. Smaakvol ereid en in juiste porties. Netjes op tijd klaar.

Jan
18 April 2022

Altijd vers en goed 👍

Sandra
17 April 2022

Goede service, bestelling op tijd klaar na online bestellen. De opmerking is helaas genegeerd, want het gerecht was niet aangepast naar koe Lu yuk (IPV koe Lu Kai)

Mik Peter C.
15 April 2022

Zoals altijd perfect

3845
13 April 2022
J
12 April 2022

Heerlijk fris en smaakvol.

Denny Schouten
11 April 2022

Het eten smaakte weer heerlijk zoals altijd. (Opmerking/ tip) het bakje waar de sate en babi pangang in gaat evt in 2 apparte kleine bakjes vanwege dat de 2 sauzen in elkaar vermengen.

Klaassen
10 April 2022
Stef
10 April 2022
Martijn
10 April 2022

Haal er vaak. Maar nu had ik een loempia, die leek wel erg verrot. Wat muren dat ding. Meteen de prullenbak in. Normaal erg tevreden

Aalt
9 April 2022

Wordt afgezaagd, maar het was weer erg lekker. Stond keurig op de afgesproken tijd klaar.

Anoniem
7 April 2022

Altijd lekker en op tijd klaar.

Henk Luiks
5 April 2022

goed verzorgd!

Oudshoorn
1 April 2022

Waren weer fantastisch

Martijn
31 MĂ€rz 2022
c
26 MĂ€rz 2022

Heerlijke gerechten, smaakte goed en vers!

Paul
25 MĂ€rz 2022

Lekker, maar langzaam

Veneberg
20 MĂ€rz 2022

Erg lekker ;-)

D.Schouten
8 MĂ€rz 2022

Wederom weer voortreffelijk gegeten. We bestellen zo wie zo 1 keer per week. Zeer aan te bevelen vooral de maand menu,s echt waar voor je geld.

Henk
7 MĂ€rz 2022

Precies op tijd en lekker ,makkelijk bestellen, tijd bepalen, betalen en halen. Op naar de volgende bestelling.

M.schoot
6 MĂ€rz 2022

Prima, op tijd klaar en lekker gegeten

Netty
2 MĂ€rz 2022

Heerlijk, goede prijs kwaliteit verhouding

B.Goosensen
28 Februar 2022

Was zoals altijd weer heerlijk ! Chinees eten halen we alleen bij jullie

Hulleman
28 Februar 2022

Het eten was weer erg lekker. Maar we moesten uiteindelijk meer dan een uur wachten. Als troost kregen we een portie mini loempia’s mee. We hadden via de website besteld en betaald. Ja, en dan krijg je dáárna een bericht wat de wachttijd is. De volgende keer gewoon weer bellen voor een bestelling en eerst vragen hoe lang de wachttijd is.

Marcel
27 Februar 2022
Joke
27 Februar 2022

Als je iedereen die later binnenkwam en ter plekke bestelde eerst met eten naar huis ziet gaan terwijl je zelf al online besteld had zit te wel gek te kijken. Ze hadden het bij Jasmijn wel in de gaten want ik kreeg gratis kroepoek.

A. Bartelse
26 Februar 2022

Makkelijk te bestellen en uitstekende kwaliteit!

P. Stellingwerf
24 Februar 2022
Henk
23 Februar 2022

Heerlijk menu. Prima website en de bestelling op tijd klaar.

Corinne Jansen
21 Februar 2022

Wij hebben meer dan een half uur gewacht op de bestelling. Als je online bestelt en een afhaaltijd opgeeft, vind ik dit vreemd. Er zat ook ruim een uur tussen het moment van de bestelling en de afhaaltijd dus tijd genoeg lijkt mij.

Eric
21 Februar 2022

Een supergoede chinese maaltijd ter ere van de 95 jarige verjaardag van m'n vader :-)

Kraaijeveld
19 Februar 2022

Makkelijk te bestellen op tijd op te halen. Hoewel het erg druk was, keurig op tijd klaar. En het eten was erg goed: niet vet, warm en smaakvol.

Niels
19 Februar 2022
Liesbeth vd H
17 Februar 2022

Erg lekker eten, grote porties, vriendelijke bediening en op de afgesproken tijd klaar!

Frans van Elmpt
15 Februar 2022

Weer een smakelijke maaltijd gegeten, was na 8 min auto rijden nog erg goed op temperatuur, duidelijk vers bereid. Restant invriezen en volgende week nogmaals een maaltijd, het is altijd ruim voldoende, per gerecht is het meer dan genoeg voor 2 grote eters.

derk rougoor
14 Februar 2022
HV
12 Februar 2022

Eten was prima, bestelling stond keurig op tijd klaar. Via website besteld, meti i-deal betaald, maar waarom wordt ter voor iDEAL betalingen 0,25 kosten in rekening gebracht?

Jurjen
12 Februar 2022

Eten was heel lekker en vers allemaal

Maurits
11 Februar 2022

Afhaaltijd van 18:30 werd niet gehaald. Eten was pas klaar om 18:50 uur. Chinese tomatensoep was zuur ipv zoet. Fou yong hai was niet echt warm

Mark Veneberg
8 Februar 2022

Lekkere loempia ! Heerlijk gevuld met veel soorten groente. Aanrader !

Denny. Schouten
7 Februar 2022

Wederom weer super lekker gegeten. En een verassend maand menu. Toppers zijn jullie.

Paul
7 Februar 2022

Makkelijk bestellen via de site. Eten stond op tijd klaar. Brede keuze.

Christi Veldkamp
5 Februar 2022

Heerlijk eten, goed gevulde bakken!

Denny Schouten
31 Januar 2022

Complimenten weer voor jullie geweldige goeie service en het heerlijke eten. Top restaurant, Top kwaliteit en voor ieder wat wils voor elk bedrag.

Hofman
29 Januar 2022

Super goed eten altijd

Niels
28 Januar 2022
Thiemen
27 Januar 2022

Goed van smaak en ruim voldoende

Cees
23 Januar 2022
Rob
23 Januar 2022

(Opnieuw) heerlijk! Erg smakelijk Ă©n ook goed warm.

Buter
21 Januar 2022

Heerlijk zoals altijd!

Roel
18 Januar 2022

Heerlijk gegeten weer.

Mary
17 Januar 2022
Erica
16 Januar 2022

Eten was goed. Alleen ruim van te voren besteld , maar weer 15 min langer moeten wachten!!! Daar moet echt wat aan gedaan worden!!

Martijn van Leeuwen
14 Januar 2022

Altijd lekker

Theo Mur
13 Januar 2022

Flinke porties lekker eten!

Domatilia
12 Januar 2022

Vrijwel altijd lekker eten 👍

IamCorneb
9 Januar 2022
C
9 Januar 2022

Heerlijke gerechten

Martijn van Leeuwen
6 Januar 2022

Mmmm heerlijk

Henry
4 Januar 2022

Super lekker gegeten. Alles was goed gaar en gleed heerlijk over je tong naar beneden.

Chris Mengelkoch
3 Januar 2022

Altijd lekker ..top

Sabine
2 Januar 2021
Gemi
1 Januar 2021
Barbara
29 Dezember 2021

Maandmenu prima en lekker qua samenstelling. De grote loempia's zijn heerlijk.

Sandra
28 Dezember 2021

Een klein verbeterpuntje te weinig sambal bijgevoegd .

Riet Agterhuis
26 Dezember 2021

Heerlijk gegeten!

Aalt van den Hoorn
25 Dezember 2021

Weer gesmuld van het eten. We hadden zelf een fout gemaakt met de bestelling, dit werd door de dames van Jasmijn keurig opgelost. Bedankt.

Carola Piano
22 Dezember 2021

Zoals altijd was onze bestelling bij Jasmijn weer hartstikke goed. Heerlijk vers, erg goed van smaak en gemakkelijk online bestelbaar. Bovendien is het personeel zeer vriendelijk. Een aanrader!

Ton van Leeuwe
16 Dezember 2021

Heerlijk eten. Alles vers.

Jur
12 Dezember 2021

De kip in zwarte boonensaus zat weinig tot geen smaak aan, in vergelijking met de vorige keren De soep en de loempia waren wel in orde.

Paul
8 Dezember 2021

Heerlijk eten. Perfecte kwaliteit. Online besteld. Alleen jammer dat als je online besteld je het in een plastic tasje krijgt!

Henry
6 Dezember 2021

Super heerlijk gegeten. Alles top

Harmsen
6 Dezember 2021
Hans Verkerk
6 Dezember 2021

Kwaliteit van de babi pangang viel een beetje tegen. Vlees was niet echt mals, maar een beetje ‘zompig’. Was gewend dat het wat knapperiger was.

Annemarieke
5 Dezember 2021

We hebben heerlijk gegeten!

Roelof
4 Dezember 2021

2 stuks Loempia niet krokant en niet warm van binnen Jammer voor vandaag heb deze vaker gehaald toen uitstekend

Henk
4 Dezember 2021
Wout
2 Dezember 2021

Online besteld en het eten was keurig klaar op het aangegeven tijdstip. Had voor 10 personen eten gehaald en er was echt voldoende qua hoeveelheid. Veel van de aanwezigen waren te spreken over de smaak en kwaliteit van de gerechten. Naar mijn mening Ă©Ă©n van de betere Chinezen in Harderwijk en omgeving.

Aalt van den Hoorn
30 November 2021

Prima was het weer. En we waren vergeten de tijd van afhalen te vermelden. Stond op 4 uur!!! Werden we keurig gebeld , om te vragen hoe. laat we het eten kwamen afhalen.

Gemi
26 November 2021
Dick van Rees
25 November 2021
John
24 November 2021

Voor het eerst via de website vooruitbesteld; prima methode, de bestelling stond al klaar op de afgesproken tijd. Zoals altijd smaakte het heerlijk. Wij zijn erg blij met dit afhaalrestaurant in onze eigen wijk!

Vd Linden
23 November 2021

Prima eten, goede hoeveelheid en keurig op tijd gereed

Arjen
21 November 2021

Was weer top👍👍

Epi Tekke
21 November 2021

Dit is onze vaste keus en het blijft zo. Heerlijk.

Peter
15 November 2021

Yvonne Meijer
15 November 2021

Heerlijke verse gerechten met knapperige groenten en mager vlees. Goede smaak. Zeker in Harderwijk de beste Chinees. Ook voor grote groepen op locatie of bedrijfsetentje op het werk erg aan te raden.

Jack Ooms
13 November 2021

Heerlijk van smaak en op het afgesproken tijdstip klaar, toppie!

Jan
8 November 2021

Top weer 👍

A van den Hoorn
4 November 2021

Het was weer heerlijk . We hebben gesmuld.

Frans
1 November 2021

Weer een smakelijke maaltijd gegeten, meer dan voldoende, en goed op temperatuur bij thuiskomst.

Kraaijenhof
1 November 2021

Zoals altijd lekker en vers bereid. Kom hier al heel wat jaren en nog nooit een klacht gehad .Jasmijn altijd goede producten en vers top

Rien
31 Oktober 2021

Lekker......

Corrie
30 Oktober 2021

In Ă©Ă©n woord geweldig. Goed van kwaliteit

Stefan
29 Oktober 2021

Exact op tijd, warm en heerlijk.

rob
29 Oktober 2021

lekker gegeten fijn om via de website te bestellen. Ophaaltijd klopte

Jeroen
27 Oktober 2021

We bestelden de rijsttafel voor 4 personen. Elk gerecht was erg goed van smaak, en vooral ook niet te vet wat vaak wel elders het geval is. Tevens was het qua omvang misschien wel genoeg voor 8-10 personen dus veel waar voor je geld! Kleine tip; misschien is het lekker om ook een dipsausje bij de mini loempia’s te doen? Dit is de beste afhaal Chinees van harderwijk wat ons betreft.

Dick
23 Oktober 2021

Was weer primađŸ€­

Maarten Ermelo
22 Oktober 2021

Kwaliteit is uitzonderlijk goed op alle fronten. We rijden graag wat verder.

Denny Schouten
19 Oktober 2021

Super fijne Restaurant, vriendelijke personeel. Eten bestellen en ophalen is super. Eten smaakte verrukkelijk. Echt een aanrader.

Annegreeth Hamstra
18 Oktober 2021

Het was weer heerlijk!

Gert
16 Oktober 2021

Prima weer. Top!

Leo Huisman
15 Oktober 2021
Lidwien
9 Oktober 2021
Paul Schoemaker
8 Oktober 2021

Zondag besteld Donderdag weer ... echt erg lekker. Voor alle Aziatische restaurants ik heb een jaar in Azië gewoont wij kaaskoppen kunnen het eten van daar hier ook wel waarderen.

Gert
7 Oktober 2021

Lekker. Wel vreemd dat je bij vegetarische gerechten niet-vegetarische bami of nasi krijgt.

Danielley
3 Oktober 2021

Slechte service. Bestelling zou 17.40uur klaar moeten zijn. Dit werd 17.50uur. Uiteindelijk 18.15uur was het klaar. Mensen die zonder bestelling eten kwamen halen, gingen eerder de deur weer uit met hun eten. Dan klopt er iets niet met je organisatie. Jammer.

Ben
2 Oktober 2021

Was erg goed, zowel prijs kwaliteit. Ook mooie ruime porties. Was voor ons de eerste keer maar gaan zeker weer. Top

Willem
26 September 2021

Online besteld, ff wachten (10min) en met heerlijke loempia's naar huis!

Foppen
24 September 2021

Zeer goede Chinees, heerlijk eten van zeer goede kwaliteit. Een echte aanrader.

Linda
22 September 2021

Het eten is heerlijk, ook aanpassingen worden goed gedaan. Erg tevreden al jaren.

A.A. Wijnsma
19 September 2021

Online afgesproken om de maaltijd 18.30 uur af te halen. We meer dan een half uur moeten wachten voordat het eten klaar was. Zeer teleurgesteld.

Ceuninck
19 September 2021

Het eten is uitstekend. De wachttijden na telefonisch bestellen zijn regelmatig te lang

Nn
17 September 2021

Loempia zeer goed. Een dame van de bediening prima. Andere dame plichtmatig en onvriendelijk.

Peter C. Mik
15 September 2021

Zoals altijd, heerlijk vers gemaakt , niet vet 👍

Kamphuis
12 September 2021

Heerlijk mals en vers eten. Nog goed warm na een rit van 10 minuten.

Geel
10 September 2021

9 was lekker goed van smaak

Jolien Olofsen
7 September 2021
Fam. Post
5 September 2021

Altijd lekker. Er wordt veel gewerkt met verse groenten.

Slagboom
3 September 2021

Bestelling was snel en op afgesproken tijdstip beschikbaar. Heerlijk gegeten van Babi Pangang met mihoen !

Jan
3 September 2021

Zo als altijd weer heerlijk

Peter C. Mik
1 September 2021

Eten was zoals altijd perfect alleen had ik ook bami besteld daarvoor krijg ik rijst maar ook dat was prima

Marco
29 August 2021

Was weer goed zoals altijd!

Zeeman
28 August 2021
Anoniem
26 August 2021

Heerlijk tot nu toe nooit teleurgesteld

M.R. van Gene
26 August 2021

Goed eten, goede service, op tijd klaar. Aanrader.

Fam Meijer
22 August 2021

Al vele jaren komen wij bij de familie van restaurant Jasmijn, en óók al valt er over smaak niet te twisten, maar in alle bescheidenheid alle lof voor smaak/ kwaliteit, service en maaltijd verzorging met in het achterhoofd onze ervaring van de cuisine vanuit de directe omgeving van de Chinese Cultuur ... ć„œćƒ HĂ o chÄ« ( Smakelijk )

Elles Schreuder
21 August 2021
Jan priem
20 August 2021

Keurig op tijd volgens afspraak. En was heerlijk. Besteld via website. Klasse!!

Arthur
20 August 2021

Snelle keveting

Marloes Jobse
20 August 2021

Eten was prima. Service kan beter. Als wordt aangegeven dat de bestelling 18.10 uur afgehaald kan worden, is het vreemd om een klant ruim een half uur in de zaak te laten wachten. Zonder tekst of uitleg waarom het zo lang duurt.

Kaal
17 August 2021

Prima de luxe. Iedere keer dezelfde goede kwaliteit. Chapeau.

Schoot
15 August 2021

Was heerlijk

Peter C. Mik
15 August 2021

Perfect verzorgd alles was heerlijk, niet vet en prima van kwaliteit

Foppen
14 August 2021

Vandaag maar weer eens bij Jasmijn geweest. Besteld en was keurig op de afgesproken tijd klaar. Het eten was weer fantastisch complimenten.

Corrie
14 August 2021

Het eten was uitstekend van kwaliteit

Hop
13 August 2021
Theo
11 August 2021
Dick
11 August 2021

Behalve dat het weer uitstekend smaakte, stond de bestelling ook op de afgesproken tijd klaar.

D. Dijkman
6 August 2021

Prima gegeten! Op afgesproken tijd klaar.

Meerlo
30 Juli 2021

Geweldige service goed eten

Marieke
29 Juli 2021

Heerlijk gegeten, maandmenu ruim voldoende voor twee personen

Marjan
26 Juli 2021

Alles is zo goed en lekker.. dat vind je in Zwolle niet, hoewel er veel restaurants zijn... dus als we weer eens in haarden Harderwijk zijn halen we bij jasmijn de chinees... en we doen gewoon 2 dagen met een P maaltijd.. heerlijk!!!..

Aalt.
26 Juli 2021

Het was heerlijk. Waren tijdje niet geweest wegens onze vakantie. We hebben gesmuld.

Lijnie
24 Juli 2021

Iets later dan afgesproken , maar alles erg lekker en vers! We hebben heerlijk gesmuld!

Dick van Rees
23 Juli 2021

Zo als altijd smaakte het weer super

Hetty
17 Juli 2021

Het eten was weer erg goed, helaas waren ze wel vergeten de pittige kroepoek er bij te doen. Had ik zelf natuurlijk ook even moeten checken of de bestelling compleet was.

Salomé
16 Juli 2021

Eten was heerlijk.. ophaaltijd was 19:50 uur maar werd naar voren gehaald naar 19:30 uur. Dat was niet handig want we waren onderweg en konden 19:30 uur niet redden!

L. van Voorst
14 Juli 2021

Het eten was uitstekend. Echt een aanrader om bij jullie te bestellen.

Theo
14 Juli 2021
Ipo
12 Juli 2021

Lekker als altijd

Peter C. Mik
12 Juli 2021

Een goede Chinees herken je aan zijn/ haar loempia’s, deze zijn evenals de rest geweldig 👍

Adriana
11 Juli 2021

Erg lekker, zoals altijd!

Tineke
5 Juli 2021

Altijd lekker eten en staat klaar als je komt. Aanrader!

Willem
30 Juni 2021

Twee heerlijke loempia's gegeten. Veel verse groente!

Bosman
30 Juni 2021

Heerlijk gegeten!!! Goede kwaliteit!

Pieta Kruizinga
25 Juni 2021

Super lekker.

Honing
25 Juni 2021

Deze keer was de bami en nasi erg flauw, Zat geen smaak aan Erg jammer

W. den hartigh
23 Juni 2021
Schoot
22 Juni 2021

Het enige nadeel is soms dat je lang moet wachten, maar verder prima eten

Tekke
21 Juni 2021

Uitstekend gerecht, wij nemen deze combinatiĂ© elke keer!đŸ‘đŸ»đŸ€—đŸ€—

Geerard
20 Juni 2021

Perfect, eten super!!!!! Allen die van goed Chinees eten houden een echte aanrader, top.

Kamper
20 Juni 2021

Het eten was heerlijk, zoals altijd. Wel jammer, dat de bestelling niet helemaal compleet was. We hadden 1 zakje met 6 mini loempia’s, terwijl we er 2 hadden moeten krijgen. Wellicht omdat er bij het maandmenu al 1 zakje hoort.

Hein
20 Juni 2021

Super goed en vers klaargemaakt; perfect en netjes zonder de uien
 met nog een paar garnalen erbij (nu vier) was het een dikke vette 10 geweest

Aj
19 Juni 2021

Loempia’s echt super lekker! Dat is onze favoriet. Kipsate en bami ook heerlijk. Goede service, snel klaar om op te halen.

J.Gankema
18 Juni 2021

Alles was op tijd klaar en goed geregeld . Voor herhaling vatbaar

Peter
14 Juni 2021

Een review geven is op deze site geeft niet altijd weer wat men ervan vindt. Minder dan 3 sterren geven lukt niet!!!! Eigenaardig👀 Ik had Nasi met satĂ© stokjes. Smaak van beide was matig. Niet voor herhaling vatbaar.

Nienke
13 Juni 2021

De kwaliteit was top. Heerlijke gerechten. Alleen jammer dat onze loempia’s en kroepoek niet bij onze bestelling zat. Kan gebeuren.

Yvo
6 Juni 2021

Het was 2 jaar geleden dat we er gehaald hadden, nu maar weer proberen, maar helaas vonden wij het eten weer heel erg flauw en smakeloos. Speciaal zonder paprika en champignons gemaakt voor ons, dat was top. De hoeveelheid was ook wel goed Temperatuur van het eten viel helaas ook tegen.

Tineke Bolder
6 Juni 2021

Altijd goed eten en als je besteld staat het op tijd klaar. Zeker aan te raden! 😁

Anja
5 Juni 2021

Bestelling was keurig op tijd klaar. Eten was prima, alleen de loempia wat saai van inhoud

Frank
4 Juni 2021

Vooraf bestellen gaat altijd goed. Eten vers en een prima smaak. De beste van Harderwijk.

IKK
4 Juni 2021

Snelle, goedecservice en lekker eten.

Tamara
29 Mai 2021
Jakobs
16 Mai 2021

Soep was niet echt warm helaas Verder was t lekker!

Grift
16 Mai 2021

Ruim genoeg en erg lekker.

Yolanda Lof-uit de Bosch
12 Mai 2021

Super goed ,alleen jammer dat het niet bezorgd kan worden.

delwel
11 Mai 2021

goede en vlotte behandeling . Goede kwaliteit van het eten.

Martens
6 Mai 2021

Het eten is altijd goed en lekker. Het afhalen is mooi op tijd. Prima!!

Gea
4 Mai 2021

Stond al klaar en zoals altijd heerlijk eten.

Verspui
4 Mai 2021

Heerlijk en goede service đŸ‘ŒđŸœ

Hoekwater
3 Mai 2021

Het is keurig op tijd klaar ,de kwaliteit is zoals gewoonlijk prima. Kortom ik ben zeer tevreden . Een ding dames achter de balie praat geen privé dingen die klanten kunnen meeluisteren.

joop jacobse
2 Mai 2021

we hebben weer smakelijk gegeten, zoals gewoonlijk.

Jan
2 Mai 2021

Altijd super lekker 👍

Marcel
1 Mai 2021

Opnieuw weer heerlijk.

Dick
30 April 2021

Top, mooi ook dat tijd teruggekoppeld wordt als je besteld hebt.

Barbara
30 April 2021

Eindelijk een Chinees restaurant gevonden (nadat iemand er ons op attent had gemaakt), die echt lekker eten heeft. Vlees is heel mals, niet vet en er zit echt een goede smaak aan de bami. Echt een aanrader, wij rijden er een stuk voor om!

Arnold
26 April 2021

Het was weer als vanouds. Fantastisch.

Marcel
26 April 2021

Jammer dat je niet zonder tas kan bestellen. Gaat me niet om de 10 cent. Maar zou graag zelf de optie willen hebben.

Aalt.
20 April 2021

Het is iedere keer hetzelfde als we eten besteld hebben . Prima verzorgd, heerlijk en de gerechten zijn goed warm!

E. Habekotte
19 April 2021

Alles was prima!

Kees
18 April 2021

Het geheel is prima, de sauzen bij het vlees zijn aan de stevige kant (lobbig). In onze herinnering waren de groenten eerder wat knapperiger (verser).

Jan
17 April 2021

Altijd weer vers en smakelijk 👍

Anoniem
17 April 2021

Perfect vers eten bestelling was mooi op tijd klaar Vriendelijke dames bij de afhaalbalie

Astrid
16 April 2021
Jan
14 April 2021

Heerlijk gegeten van het maandmenu. Jasmijn is echt een aanrader.

Haverkamp A.
12 April 2021

Bestelling stond al netjes klaar. Lekker eten en vriendelijke dames.

Alie
10 April 2021

We hebben voor het eerst bij jullie besteld, een Kantonese rijsttafel. Echt héérlijk van gegeten en ruim voldiende voor 3 personen.

Annegreeth Hamstra
6 April 2021

Was weer heerlijk

van Pagee
6 April 2021
Bruining
6 April 2021

Was goed en lekker zo als altijd.

Ahrens
5 April 2021

De babi pangang was deze keer wat minder lekker, het was een beetje droog en er zat weinig saus bij, en het was flauw.

Dik
3 April 2021

Gewoon het beste Chinese afhaal restaurant in Harderwijk, eigen smaak, goed vers en altijd precies op tijd, echt waar

Kosters
3 April 2021

Heeft zeer goed smaakt

Familie H
29 MĂ€rz 2021

Super lekker! Verschillende gerechten, smaakvol, vers, knapperig, top!

Fenna
28 MĂ€rz 2021

Lekker gegeten. Online besteld was precies op tijd klaar!

Tevreden klant
28 MĂ€rz 2021

Was weer super ossenhaas met broccoli

Oudshoorn Ronald
27 MĂ€rz 2021

Eten was weer geweldig goed

Arne
23 MĂ€rz 2021

Lekker gegeten.

Gerrit
21 MĂ€rz 2021

Heerlijk gegeten zo als altijd. Goed gevulde loempia’s Lekkere vleesgerechten en niet te zuinig met vlees

Herman v d Beek
20 MĂ€rz 2021

Prima de smaak en kwaliteit zijn geweldig maar de tempratuur was wisselend.

Robert S
18 MĂ€rz 2021

Topkwaliteit authentieke Chinese keuken. Parels uit Kanton en Szechuan! Heerlijk. Als er een bezorgservice was, zou ik wekelijks bestellen.

Rien
18 MĂ€rz 2021

Levering prima op tijd. Maandmenu was vlak van smaak.

Kees
17 MĂ€rz 2021

Enorm goed!! We hadden een maand menu voor 2 personen besteld om op te halen. Stond keurig klaar. Ik moest nog 10 minuten rijden naar huis en het was nog heerlijk warm/heet. Alles smaakte erg goed, niet vet en ruim voldoende voor wel 3 personen. Een grote pluim!!!

joop jacobse
16 MĂ€rz 2021

wij hebben weer erg lekker gegeten, het heeft ons goed gesmaakt.

GB
15 MĂ€rz 2021

Goede kwaliteit en op afgesproken tijdstip klaar om af te halen

Kraaijenhof
15 MĂ€rz 2021

Altijd goed en verse maaltijden.heerlijk thx

Aalt
15 MĂ€rz 2021

Weer heerlijk gegeten. Telkens een ander gerecht. Ook dit was weer prima.

Sjoukje Tjepkema
14 MĂ€rz 2021

Het was lekker warm en heerlijk van smaak.

G den Besten
13 MĂ€rz 2021

Heerlijk genoten van het eten zeker een aanrader. Aardig personeel en snel kunnen afhalen. Ik kom zeker terug

Zwaan
13 MĂ€rz 2021
Jan
11 MĂ€rz 2021

De kwaliteit van het eten is hier altijd goed en altijd warm. Korte besteltijd en vriendelijk personeel. Kortom zeer tevreden met dit Chinees restaurant.

E visser van kampen
8 MĂ€rz 2021

De bestelling was op tijd. En het eten was heel erg lekker

Nn
7 MĂ€rz 2021

Online bestellen ging soepel. Bestelling op tijd klaar. Eten warm en smakelijk.

Hein
7 MĂ€rz 2021

Na aanpassing levertijd met 25 minuten na de bestelling, bleek dat ik nog een 15 minuten moest wachten. Niet ok👎 Eten was wel lekker

Dick
7 MĂ€rz 2021

Was weer prima, wegens drukte meer wachttijd.

Jordy van der Linden
6 MĂ€rz 2021

Samen met mij waren er veel mensen die online of telefonisch besteld hadden voor een bepaalde tijd en pas 30-50 minuten later hun bestelling meekregen. Los daarvan was het eten uiteraard weer super.

Mark
6 MĂ€rz 2021

Online besteld. Afhaaltijd 18.40. Om 19.20 was het echter pas gereed.

Stephan brunt
6 MĂ€rz 2021

eten is altijd top, maar nu online besteld en toch nog 45 min wachten, terwijl je in de middag besteld hebt. schandalig!!!! als er een ander was was ik die zwker gaan proberen. en dan mag je een recensie schrijven!!! er waren zelfs klanten die niet besteld hadden,maar toch eerder weg gingen!! ben er een beetje kkaar mee!!!!

Marchel
6 MĂ€rz 2021

Kwaliteit en kwantiteit, dik in orde. Helaas was de wachttijd, ondanks de online bestelling, lang.

Oogje
6 MĂ€rz 2021

Ik ben zeer tevreden over de online service!! Ik heb online mijn bestelling geplaatst en deze stond op de afgesproken tijd klaar. Top!

Rob
6 MĂ€rz 2021

Alles was prima verzorgd

Gerrit
5 MĂ€rz 2021

Wat je ook bestelt, ‘t is altijd klasse bij Jasmijn!!

Marco
5 MĂ€rz 2021

Alles was lekker!

NN
3 MĂ€rz 2021
delwel
1 MĂ€rz 2021

goed van smaak en ruim voldoende. digitaal bestellen verloopt goed.

Richard
1 MĂ€rz 2021

Goede en zeer smakelijke kwaliteit. Klein foutje met afgeleverde bestelling is zeer genereus opgelost

Steef Kappenberg
28 Februar 2021

Duidelijke bevestiging via mail over bestelling als er via de site is besteld! Vriendelijk personeel en lekkere maaltijden! 👍

Assies
28 Februar 2021
Eric
28 Februar 2021

Super lekker maand menu voor 2 personen en de volgende dag nog een maaltijd van gehad

Tania De Beuker
28 Februar 2021

Goede website, makkelijk een bestelling te plaatsen.

Dijkstra
24 Februar 2021

Eten was goed heet,en ruim voldoende.Het smaakte prima.

Schoot
23 Februar 2021

Altijd lekker eten , vers

Klaas Mol
23 Februar 2021

Eten stond mooi op tijd klaar en was prima. Lekker gegeten en voor herhaling vatbaar een dikke 👍dus.

Andreas
22 Februar 2021

Alles was goed en voldoende

Sjaak
22 Februar 2021

Prima eten. Goede kwaliteit

joop jacobse
21 Februar 2021

het was weer heerlijk. wij hebben lekker gegeten.

Gert Blom
20 Februar 2021

Prima service en lekker gegeten.

Mevr v Ark
19 Februar 2021

Het eten is echt fantastisch.! Wij zijn zeer tevreden .Afhalen werkt perfect ,soms 5 min wachtten .Helemaal top !

RĂŒsch
17 Februar 2021

Lekkere tjaptjoi met veel groente

A. van Beek
16 Februar 2021

Het eten en de service was uitstekend! Online besteld en klaar toen ik het aangegeven tijdstip kwam ophalen. Het eten was heerlijk en ook nog goed warm toen we het thuis opaten.

Fam. Zeeman
15 Februar 2021

Lekker eten. Goed werkende bestelsite. Moesten even wachten op het eten maar dat is beter dan dat het al klaar staat.

Jan
15 Februar 2021

Heerlijk gegeten.

Marcel
15 Februar 2021

Eenvoudig on line besteld. Op tijd klaar om af te halen. Grote keuze. Maar vooral, heerlijk....

Hans
14 Februar 2021

Het eten was niet zo warm, moesten het toch nog in de magnetron doen. Vlees van de babi pangang was matig, een beetje taai.

Foppen
14 Februar 2021

Het was weer top, bedankt voor het lekkere eten.

Gert
13 Februar 2021

Lekker eten,maar een beetje aandacht voor de klant zou ik plezierig vinden.o

Hannie
13 Februar 2021

Het eten is prima, smaakt echt lekker. Maar zeker nu in Coronatijden moet er echt beter georganiseerd worden wie wat wanneer mag komen halen. Ondanks 1,5 uur van tevoren besteld, moest ik toch nog een half uur, met velen met mij..., wachten. Dat kan beter, dat MOET beter!

Schaap
12 Februar 2021
Maria van Gelder
11 Februar 2021

Heerlijk eten, makkelijk te bestellen en op te halen, helemaal tevreden!

van Limbeek
9 Februar 2021

Goed verzorgd (zoals altijd); vooruitbetalen is praktisch, wel missen we hierdoor de 10% als PCOB lid.

Regina
8 Februar 2021

Het eten was prima, het duurde iets langer dan de aangegeven tijd, maar dat was geen probleem.

Mieke
7 Februar 2021

Het smaakte weer heerlijk.

Blabla
6 Februar 2021

Was lekker

Siebren
6 Februar 2021

Het belangrijkste eerst: ERG LEKKERE maaltijden!! Prima! Punten voor verbetering: 1. In de zaak worden te veel klanten binnen gelaten! Dat is onveilig. Dit kan echt niet. 2. Keurig dat je belt dat een bestelling 15 min later klaar is dan de site aangeeft. Vanwege drukte. Maar als daarbovenop nog 30 min wachten komt, dan is dan niet fijn. Ik snap dat het druk is, maar geef svp reeele wachttijden. Dat is voor iedereen prettig en veilig.

Martin
2 Februar 2021

Heb niet de indruk dat er vers materiaal is gebruikt. De loempia die ik had was droog en taai binnenin was hi niet echt warm. De fou jong hai was hard en droog ( en dat voor een eiergeracht) ik ben andere kwaliteit van jullie gewend. Jammer.

HtH
2 Februar 2021

Ă©Ă©n woord "fantastisch "

Bart
1 Februar 2021

Erg lekker mals vlees! Super lekker gegeten! Zeker een aanrader voor afhalen. Vriendelijk personeel wat er werkt.

Hoekwater
31 Januar 2021

Het was weer heerlijk vooral de drooggebakken garnalen met groente waren heerlijk kortom een aanrader ,maar pas op de tijdslijn . Plan niet te krap.

Aalt van den Hoorn
31 Januar 2021

We hebben een gerecht besteld , dat we niet kenden. Het was heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar.

Gert
31 Januar 2021

Prima van smaak. En op tijd geleverd.

Rob de weerd
30 Januar 2021

Lekker gegeten goede kwaliteit

L & I
30 Januar 2021

Prima kwaliteit. Het was heerlijk. Succes in deze ingewikkelde tijd.

Annemiek
29 Januar 2021

Half uur binnen gewacht maar wel lekker eten

Gerda bahnmuller
28 Januar 2021

We hebben heerlijk gegeten.Prima

Henk Lentherman
28 Januar 2021

Voortreffelijk.......niets op aan te merken zoals altijd heerlijk

Mart Mons
25 Januar 2021

Echt een enorme vers gemaakte loempia

Marjan.
24 Januar 2021

Was weer smullen, zoals altijd.

bart
23 Januar 2021
Dick van Rees
21 Januar 2021

Zo als altijd was het weer super , bedankt

Jonk
21 Januar 2021

Heerlijke loempia’s!

koffeman
21 Januar 2021

heerlijk eten, veel verse groenten, mals vlees, er is duidelijk zorg en aandacht aan besteed. Bovendien veel keuze en makkelijk te bestellen via de overzichtelijke website.

Henk Lentherman
19 Januar 2021

Klasse ..precies op de afgesproken tijd klaar en geweldig lekker ....kan niet beter

Nootje
18 Januar 2021

Heerlijk gegeten; bestelling stond op afgesproken afhaaltijd netjes klaar. Maandmenu was ruim gedoseerd!

Eric
17 Januar 2021

Zoals altijd lekker gegeten.

Jan
17 Januar 2021

Heerlijk gegeten, beste Chinese afhaal restaurant in Harderwijk.

Duncan
16 Januar 2021

Heerlijk gegeten!

Mark
14 Januar 2021

Was erg goed, lekker en mooi op tijd klaar!