AvaliaçÔes de Jasmijn Harderwijk

AvaliaçÔes recentes

5.0
Jan Berkhoff
10 abril 2024

Babipangang erg hard gebakken en weinig smaak aan de fujunghai.

Reimink
6 abril 2024

Heerlijk vers eten, makkelijk besteld en snel kunnen afhalen

Hugo
5 abril 2024

Geweldige maaltijd, nog heerlijk warm toen ik thuis kwam van het afhalen, en gewoon Ă©chte kwaliteit

Gerda
4 abril 2024

Net als we altijd gewend zijn, was het gerecht ook deze keer weer heerlijk.

Anoniem
31 março 2024

Gisteren wat teleurgesteld over de loempia. Deze waren altijd heerlijk vers met een krokante korst. Gisteren was de korst slap en de vulling minder lekker dan normaal. Het smaakt nu als bij iedere andere Chinees, terwijl Jasmijn er voor ons altijd met kop en schouders bovenuit stak. Jammer!

Chris van der Geer
29 março 2024

Veel besteld, 12 mensen, alles klopte en ook op tijd. Heerlijk gegeten.

Henk
27 março 2024

Heerlijk gegeten. Uitstekende smaak. Ruim voldoende.

Spinder
27 março 2024

Mini loempia’s te lang gebakken. Smaakte verder uitstekend.

Sjaak
24 março 2024

Prima zoals altijd

Rob
22 março 2024

Ruim 25 minuten later dan afgesproken, lauwe reactie van het personeel geen excuses. Erg jammer. De reden dat we hebben besteld was omdat er geen tijd was om zelf te koken. Nu gehaast moeten eten . De kwaliteit van het eten was prima. De beleving echter niet. Jammer heel erg jammer dat men wederom niet in staat was om op de afgesproken tijd te leveren. Het ging juist de goede richting op tijdens eerdere bestellingen. Voorlopig als we onder tijdsdruk staan maar even elders bestellen. Kwaliteit van het eten 4 sterren, personeel en levering 1.

Ten Barge
21 março 2024

Altijd zeer smaakvol!

Peter C. Mik
15 março 2024

Het eten is al jaren perfect Ter verbetering : Als je besteld per internet met een afhaaltijd is het in praktijk zo dat je altijd nog tussen de 10 en 20 minuten moet wachten , dat zou beter kunnen

Martijn
15 março 2024

Smaakt altijd

Ria Franke
15 março 2024
Willemsen
14 março 2024
de Groot
11 março 2024

Als je online besteld en je krijgt een mail met een afhaaltijd,het belachelijk is dat he nog 45 minuten moet wachten.

den Besten
9 março 2024

Er zat plastic in de kip kerrie van het maandmenu...

Dirk
9 março 2024
Jacobs
8 março 2024

Bestelling gekregen zoals besteld, en volgens de opgegeven tijd.

Gerrit Vissinga
6 março 2024

Perfecte kwaliteit, verse producten, we weten al jaren niet beter. Kortom: een smakelijke aanrader!

Henk Luiks
2 março 2024
Tanja
29 fevereiro 2024

Echt verrukkelijk eten. We hadden het maandmenu met o.a. tjap tjoy. Die is echt zó lekker! Absolute aanrader 😋

Ro b Drinhuijzen
28 fevereiro 2024

Keurig op tijd geleverd en zoals altijd heeeerlijk!

Rob Vliek
26 fevereiro 2024

Top, heerlijk...

Gerda
25 fevereiro 2024

Halen heel vaak wat, nog nooit kritiek gehad. Maar wil nu toch zeggen, dat de Ossehaas met Chinese Bami niet warm was. De rest van de gerechten wel.

Pul
25 fevereiro 2024

Eten wat minder van smaak dan normaal Soep zag eruit als lijm denk te veel bindmiddel De babi ketjap smaakte niet naar ketjap

Janet
25 fevereiro 2024

Duurde lang, niet conform afspraak en eten was lauw

Esther
24 fevereiro 2024
Karin Schneider
18 fevereiro 2024
Robin
18 fevereiro 2024

Was weer superlekker!!

Marleen van den Hoek
14 fevereiro 2024
Anje
12 fevereiro 2024
Cor
11 fevereiro 2024

Vlees in de babi pangang was deze keer wat hard/taai en de pittige kroepoek zat helaas niet in de tas, die ingepakt klaar stond.

C.
11 fevereiro 2024
Franken
11 fevereiro 2024
klaas van den berg
10 fevereiro 2024

ik had vandaag Mini Loempia Babi Pangang, Kip in zwarte bonensaus, Nasi 1× Gebakken banaan was weer bijzonder lekker op de gebakken banaan na die was minder krokant net of er een ander beslag was gebruikt

Bart van Lagen
7 fevereiro 2024

Goed op temperatuur en als altijd heerlijk eten!

Aalt
4 fevereiro 2024

Prima. Smakelijk , zoals we gewend zijn.

Ray
4 fevereiro 2024

Heerlijk gegeten! Online besteld en op tijd ophalen is een fijne service. Aardige en vriendelijke bediening 👍

H.Weerd
3 fevereiro 2024

Weer prima verzorgd! Uitstekende kwaliteit

Luiks
2 fevereiro 2024
Ewout
2 fevereiro 2024

Eten was heerlijk, helaas voor de zoveelste keer kwartier moeten wachten na afgesproken ophaaltijd

Martijn
1 fevereiro 2024

Heerlijke vers en lekkere loempia's 😃

Martijn
25 janeiro 2024

Super!

Tom
23 janeiro 2024

Ik vond dat er deze keer in de Tjap Tjoy niet erg veel kip zat. Voor de rest was het prima!

Henk
12 janeiro 2024

Alles goed!

Jack Ooms
12 janeiro 2024

Stipt op tijd. Heerlijk van smaak. Was weer heerlijk smullen.

Jurgen
10 janeiro 2024

Het bestelde eten was prima, de beloofde tijd om op af te halen was minder, 14 minuten nog zitten wachten want het was druk.

Weerd
8 janeiro 2024

Uitstekend gekookt En prima service!

Kees
8 janeiro 2024

Heerlijk eten 2 personen menu gehaald. Stond precies op tijd klaar, thuis nog steeds goed warm. Meer dan voldoende voor 2 personen, er was nog over voor een andere dag. Heerlijk!! (en niet duur :) )

Van Baak
6 janeiro 2024

De bestelling was op de afgesproken tijd klaar. Zoals altijd genoten van het maandmenu en heel goed op temperatuur. Lekker en heet dus. Complimenten!

Rob Drinhuijzen
1 janeiro 2024

in een woord "HEERLIJK"

Anoniem
25 dezembro 2023

Lekker als altijd

Johan Hamstra
25 dezembro 2023

Was wederom weer geweldig!

Gerda
23 dezembro 2023

Weer prima. Leuke attentie , een stevige tas. In het vervolg dus geen plastic meer. Bij de volgende bestelling nemen we de tas mee. Bedankt.

Anoniem
23 dezembro 2023

Het was weer heerlijk

Henk
13 dezembro 2023

Bestelling perfect op tijd. Heerlijk op smaak.

Aalt
4 dezembro 2023

Prima. Tot nu toe zijn onze reviews altijd positief. En we halen geregeld wat bij Jasmijn.

Liane
3 dezembro 2023

Het was weer heerlijk!

Andre
30 novembro 2023

Heerlijk vers en zeer goede smaak

Ellen Martens
27 novembro 2023

Na telefonisch te hebben besteld, lag het mooi op tijd klaar. Heerlijk gegeten! 👍

J.ligt
26 novembro 2023

Babipang was droog en taai, rest was lekker.

Luc
22 novembro 2023

Vegetarische gerechten waren echt goed

Ineke
21 novembro 2023

smaak is heerlijk vlees soms iets minder. Besteld via site en betaald vooraf. Ideaal . Zaak zat vol en ik was direct klaar

Jo
19 novembro 2023

Als je online besteld verwacht je dat het snel klaarstaat, helaas moest ik alsnog 20 minuten wachten op mijn bestelling.

Ronald
18 novembro 2023

Eten is altijd top, echter online bestellen en ophalen niet op tijd gereed volgens aangegeven tijdstip. Dat is jammer. Maar het eten is perfect.

Maja van Norden
17 novembro 2023

Duidelijke bestellijst. Correct en altijd heerlijk eten!!

Zandvliet
11 novembro 2023

Heerlijke chinese bami, peking eend, kip in zwarte bonensaus en gewone bami! We zijn altijd erg blij met deze chinees!!

Mw. Henny Stam
11 novembro 2023

Geen zin in Koken! De afhaal Chinees om de hoek. Even de fiets en geen gezoek. Lekker eten, warm en vers geleverd. Ik weet geen punt dat de bestelling verbeterd. Ga zo door, we kunnen jullie niet missen in Drielanden. Buj elke andere chinees zouden we stranden.

Jack Ooms
9 novembro 2023

Heerlijk smaakvol eten en stipt op tijd volgens het geplande afhaal tijdstip, toppie!

Antoinette
7 novembro 2023

Lekker ( vers) en goed verzorgd!

Tom
6 novembro 2023

Het eten (Babi Pangang / Tjap Toy) was weer prima in orde.

H kok
6 novembro 2023

Ze komen de afhaal tijd niet na,dit was niet de eerste keer.

Brunt
5 novembro 2023

Eten is altijd goed, maar een half uur wachten terwijl we online een tijd afspreken is heel slecht

Aalt
5 novembro 2023

Zijn nogal vasthoudend wat gerechten betreft. Vaak beetje dezelfden. Nu een totaal " nieuw" gerecht. Heerlijk , wat smakelijk bereidt. Was weer smullen.

Henk Luiks
5 novembro 2023

tevreden+

Boddeus
13 outubro 2023

Ik kon ondanks een gesloten restaurant toch bestellen en afrekenen. Ik wil graag mijn geld terug.

Gerrit Brouwer
3 outubro 2023

Ik heb geen verbeterpunten. Het eten en de service is altijd goed.

BB
2 outubro 2023
van Schepen
2 outubro 2023

Het eten was prima

Foppen j
1 outubro 2023

Weer een maand menu gehaald was heerlijk en goed verpakt.

Kramer
27 setembro 2023

Het eten was vers bereid! Goed van smaak en lekker warm! De hoeveelheid was meer dan genoeg

Henk Luiks
25 setembro 2023

Echt tevreden

Post
24 setembro 2023

Altijd goed.

Robert Drinhuijzen
22 setembro 2023

Kwaliteit uitzonderlijk goed, de smaak van het gerecht verrukkelijk!

Nora
17 setembro 2023

Heerlijk gegeten na een vlotte digitale bestelling en een snelle levering.

Astrid
13 setembro 2023
Remco
13 setembro 2023

Heerlijk eten en gegeten.

Fred.laskewitz
6 setembro 2023

Kwaliteit van het eten is gewoon goed. Maar de wachttijd is soms te hoog als je een tijd is gepland. Je krijgt dan wel een gratis gerecht, maar lang wachten is niet leuk.

Peter@petermik.nl
6 setembro 2023

Verbeterpunt, bij internet bestelling is de afhaaltijd, 4 van de 5 keer moet je alsnog 10 tot 15 minuten wachten, dat kan wellicht beter Verder is het eten top !

Vy
3 setembro 2023

Heerlijkheid vooral als je liefhebber bent

Aalt
3 setembro 2023

Het is tot nu toe steeds dezelfde opmerking: keurig op tijd klaar en erg lekker. Dit keer kip, kerry met mihoen.

Auke
2 setembro 2023

Gewoon super lekker

Luiks
29 agosto 2023
Duncan
26 agosto 2023

Beste afhaal chinees van Harderwijk!

Middelburg
26 agosto 2023

Erg teleurgesteld. Pekingeend was een kleinere portie dan normaal en bedekt met te veel saus. Normaal gesproken kwam de saus apart. Wat is er gebeurd?

Vittorio
22 agosto 2023

Gado Gado is heerlijk : graag optie tofou erbij zou nog fijner zijn

Rinus
14 agosto 2023

Top!!:)

Fred Laskewitz
8 agosto 2023

Ondanks de afgesproken tijd moest ik nog ongeveer 10 minuten wachten. De buitenkant van de loempia's was al wat zacht en niet knapperig. Verder waren ze heerlijk, de bekende kwaliteit.

Tom
7 agosto 2023

Het was weer een lekkere maaltijd. De bestelling stond op tijd klaar zoals afgesproken.