Beoordelingen van Jasmijn Harderwijk

Recente recensies

5.0
Cees
gisteren
Rob
gisteren

(Opnieuw) heerlijk! Erg smakelijk én ook goed warm.

Buter
21 januari 2022

Heerlijk zoals altijd!

Roel
18 januari 2022

Heerlijk gegeten weer.

Mary
17 januari 2022
Erica
16 januari 2022

Eten was goed. Alleen ruim van te voren besteld , maar weer 15 min langer moeten wachten!!! Daar moet echt wat aan gedaan worden!!

Martijn van Leeuwen
14 januari 2022

Altijd lekker

Theo Mur
13 januari 2022

Flinke porties lekker eten!

Domatilia
12 januari 2022

Vrijwel altijd lekker eten 👍

IamCorneb
9 januari 2022
C
9 januari 2022

Heerlijke gerechten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martijn van Leeuwen
6 januari 2022

Mmmm heerlijk

Henry
4 januari 2022

Super lekker gegeten. Alles was goed gaar en gleed heerlijk over je tong naar beneden.

Chris Mengelkoch
3 januari 2022

Altijd lekker ..top

Sabine
2 januari 2021
Gemi
1 januari 2021
Barbara
29 december 2021

Maandmenu prima en lekker qua samenstelling. De grote loempia's zijn heerlijk.

Sandra
28 december 2021

Een klein verbeterpuntje te weinig sambal bijgevoegd .

Riet Agterhuis
26 december 2021

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aalt van den Hoorn
25 december 2021

Weer gesmuld van het eten. We hadden zelf een fout gemaakt met de bestelling, dit werd door de dames van Jasmijn keurig opgelost. Bedankt.

Carola Piano
22 december 2021

Zoals altijd was onze bestelling bij Jasmijn weer hartstikke goed. Heerlijk vers, erg goed van smaak en gemakkelijk online bestelbaar. Bovendien is het personeel zeer vriendelijk. Een aanrader!

Ton van Leeuwe
16 december 2021

Heerlijk eten. Alles vers.

Jur
12 december 2021

De kip in zwarte boonensaus zat weinig tot geen smaak aan, in vergelijking met de vorige keren De soep en de loempia waren wel in orde.

Paul
8 december 2021

Heerlijk eten. Perfecte kwaliteit. Online besteld. Alleen jammer dat als je online besteld je het in een plastic tasje krijgt!

Henry
6 december 2021

Super heerlijk gegeten. Alles top

Harmsen
6 december 2021
Hans Verkerk
6 december 2021

Kwaliteit van de babi pangang viel een beetje tegen. Vlees was niet echt mals, maar een beetje ‘zompig’. Was gewend dat het wat knapperiger was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annemarieke
5 december 2021

We hebben heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roelof
4 december 2021

2 stuks Loempia niet krokant en niet warm van binnen Jammer voor vandaag heb deze vaker gehaald toen uitstekend

Henk
4 december 2021
Wout
2 december 2021

Online besteld en het eten was keurig klaar op het aangegeven tijdstip. Had voor 10 personen eten gehaald en er was echt voldoende qua hoeveelheid. Veel van de aanwezigen waren te spreken over de smaak en kwaliteit van de gerechten. Naar mijn mening één van de betere Chinezen in Harderwijk en omgeving.

Aalt van den Hoorn
30 november 2021

Prima was het weer. En we waren vergeten de tijd van afhalen te vermelden. Stond op 4 uur!!! Werden we keurig gebeld , om te vragen hoe. laat we het eten kwamen afhalen.

Gemi
26 november 2021
Dick van Rees
25 november 2021
John
24 november 2021

Voor het eerst via de website vooruitbesteld; prima methode, de bestelling stond al klaar op de afgesproken tijd. Zoals altijd smaakte het heerlijk. Wij zijn erg blij met dit afhaalrestaurant in onze eigen wijk!

Vd Linden
23 november 2021

Prima eten, goede hoeveelheid en keurig op tijd gereed

Arjen
21 november 2021

Was weer top👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Epi Tekke
21 november 2021

Dit is onze vaste keus en het blijft zo. Heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
15 november 2021

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvonne Meijer
15 november 2021

Heerlijke verse gerechten met knapperige groenten en mager vlees. Goede smaak. Zeker in Harderwijk de beste Chinees. Ook voor grote groepen op locatie of bedrijfsetentje op het werk erg aan te raden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jack Ooms
13 november 2021

Heerlijk van smaak en op het afgesproken tijdstip klaar, toppie!

Jan
8 november 2021

Top weer 👍

A van den Hoorn
4 november 2021

Het was weer heerlijk . We hebben gesmuld.

Frans
1 november 2021

Weer een smakelijke maaltijd gegeten, meer dan voldoende, en goed op temperatuur bij thuiskomst.

Kraaijenhof
1 november 2021

Zoals altijd lekker en vers bereid. Kom hier al heel wat jaren en nog nooit een klacht gehad .Jasmijn altijd goede producten en vers top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rien
31 oktober 2021

Lekker......

Corrie
30 oktober 2021

In één woord geweldig. Goed van kwaliteit

Stefan
29 oktober 2021

Exact op tijd, warm en heerlijk.

rob
29 oktober 2021

lekker gegeten fijn om via de website te bestellen. Ophaaltijd klopte

Jeroen
27 oktober 2021

We bestelden de rijsttafel voor 4 personen. Elk gerecht was erg goed van smaak, en vooral ook niet te vet wat vaak wel elders het geval is. Tevens was het qua omvang misschien wel genoeg voor 8-10 personen dus veel waar voor je geld! Kleine tip; misschien is het lekker om ook een dipsausje bij de mini loempia’s te doen? Dit is de beste afhaal Chinees van harderwijk wat ons betreft.

Dick
23 oktober 2021

Was weer prima🤭

Maarten Ermelo
22 oktober 2021

Kwaliteit is uitzonderlijk goed op alle fronten. We rijden graag wat verder.

Denny Schouten
19 oktober 2021

Super fijne Restaurant, vriendelijke personeel. Eten bestellen en ophalen is super. Eten smaakte verrukkelijk. Echt een aanrader.

Annegreeth Hamstra
18 oktober 2021

Het was weer heerlijk!

Gert
16 oktober 2021

Prima weer. Top!

Leo Huisman
15 oktober 2021
Lidwien
9 oktober 2021
Paul Schoemaker
8 oktober 2021

Zondag besteld Donderdag weer ... echt erg lekker. Voor alle Aziatische restaurants ik heb een jaar in Azië gewoont wij kaaskoppen kunnen het eten van daar hier ook wel waarderen.

Gert
7 oktober 2021

Lekker. Wel vreemd dat je bij vegetarische gerechten niet-vegetarische bami of nasi krijgt.

Danielley
3 oktober 2021

Slechte service. Bestelling zou 17.40uur klaar moeten zijn. Dit werd 17.50uur. Uiteindelijk 18.15uur was het klaar. Mensen die zonder bestelling eten kwamen halen, gingen eerder de deur weer uit met hun eten. Dan klopt er iets niet met je organisatie. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ben
2 oktober 2021

Was erg goed, zowel prijs kwaliteit. Ook mooie ruime porties. Was voor ons de eerste keer maar gaan zeker weer. Top

Willem
26 september 2021

Online besteld, ff wachten (10min) en met heerlijke loempia's naar huis!

Foppen
24 september 2021

Zeer goede Chinees, heerlijk eten van zeer goede kwaliteit. Een echte aanrader.

Linda
22 september 2021

Het eten is heerlijk, ook aanpassingen worden goed gedaan. Erg tevreden al jaren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A.A. Wijnsma
19 september 2021

Online afgesproken om de maaltijd 18.30 uur af te halen. We meer dan een half uur moeten wachten voordat het eten klaar was. Zeer teleurgesteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ceuninck
19 september 2021

Het eten is uitstekend. De wachttijden na telefonisch bestellen zijn regelmatig te lang

Nn
17 september 2021

Loempia zeer goed. Een dame van de bediening prima. Andere dame plichtmatig en onvriendelijk.

Peter C. Mik
15 september 2021

Zoals altijd, heerlijk vers gemaakt , niet vet 👍

Kamphuis
12 september 2021

Heerlijk mals en vers eten. Nog goed warm na een rit van 10 minuten.

Geel
10 september 2021

9 was lekker goed van smaak

Jolien Olofsen
7 september 2021
Fam. Post
5 september 2021

Altijd lekker. Er wordt veel gewerkt met verse groenten.

Slagboom
3 september 2021

Bestelling was snel en op afgesproken tijdstip beschikbaar. Heerlijk gegeten van Babi Pangang met mihoen !

Jan
3 september 2021

Zo als altijd weer heerlijk

Peter C. Mik
1 september 2021

Eten was zoals altijd perfect alleen had ik ook bami besteld daarvoor krijg ik rijst maar ook dat was prima

Marco
29 augustus 2021

Was weer goed zoals altijd!

Zeeman
28 augustus 2021
Anoniem
26 augustus 2021

Heerlijk tot nu toe nooit teleurgesteld

M.R. van Gene
26 augustus 2021

Goed eten, goede service, op tijd klaar. Aanrader.

Fam Meijer
22 augustus 2021

Al vele jaren komen wij bij de familie van restaurant Jasmijn, en óók al valt er over smaak niet te twisten, maar in alle bescheidenheid alle lof voor smaak/ kwaliteit, service en maaltijd verzorging met in het achterhoofd onze ervaring van de cuisine vanuit de directe omgeving van de Chinese Cultuur ... 好吃 Hào chī ( Smakelijk )

Elles Schreuder
21 augustus 2021
Jan priem
20 augustus 2021

Keurig op tijd volgens afspraak. En was heerlijk. Besteld via website. Klasse!!

Arthur
20 augustus 2021

Snelle keveting

Marloes Jobse
20 augustus 2021

Eten was prima. Service kan beter. Als wordt aangegeven dat de bestelling 18.10 uur afgehaald kan worden, is het vreemd om een klant ruim een half uur in de zaak te laten wachten. Zonder tekst of uitleg waarom het zo lang duurt.

Kaal
17 augustus 2021

Prima de luxe. Iedere keer dezelfde goede kwaliteit. Chapeau.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Schoot
15 augustus 2021

Was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter C. Mik
15 augustus 2021

Perfect verzorgd alles was heerlijk, niet vet en prima van kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Foppen
14 augustus 2021

Vandaag maar weer eens bij Jasmijn geweest. Besteld en was keurig op de afgesproken tijd klaar. Het eten was weer fantastisch complimenten.

Corrie
14 augustus 2021

Het eten was uitstekend van kwaliteit

Hop
13 augustus 2021
Theo
11 augustus 2021
Dick
11 augustus 2021

Behalve dat het weer uitstekend smaakte, stond de bestelling ook op de afgesproken tijd klaar.

D. Dijkman
6 augustus 2021

Prima gegeten! Op afgesproken tijd klaar.

Meerlo
30 juli 2021

Geweldige service goed eten

Marieke
29 juli 2021

Heerlijk gegeten, maandmenu ruim voldoende voor twee personen

Marjan
26 juli 2021

Alles is zo goed en lekker.. dat vind je in Zwolle niet, hoewel er veel restaurants zijn... dus als we weer eens in haarden Harderwijk zijn halen we bij jasmijn de chinees... en we doen gewoon 2 dagen met een P maaltijd.. heerlijk!!!..

Aalt.
26 juli 2021

Het was heerlijk. Waren tijdje niet geweest wegens onze vakantie. We hebben gesmuld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lijnie
24 juli 2021

Iets later dan afgesproken , maar alles erg lekker en vers! We hebben heerlijk gesmuld!

Dick van Rees
23 juli 2021

Zo als altijd smaakte het weer super

Hetty
17 juli 2021

Het eten was weer erg goed, helaas waren ze wel vergeten de pittige kroepoek er bij te doen. Had ik zelf natuurlijk ook even moeten checken of de bestelling compleet was.

Salomé
16 juli 2021

Eten was heerlijk.. ophaaltijd was 19:50 uur maar werd naar voren gehaald naar 19:30 uur. Dat was niet handig want we waren onderweg en konden 19:30 uur niet redden!

L. van Voorst
14 juli 2021

Het eten was uitstekend. Echt een aanrader om bij jullie te bestellen.

Theo
14 juli 2021
Ipo
12 juli 2021

Lekker als altijd

Peter C. Mik
12 juli 2021

Een goede Chinees herken je aan zijn/ haar loempia’s, deze zijn evenals de rest geweldig 👍

Adriana
11 juli 2021

Erg lekker, zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tineke
5 juli 2021

Altijd lekker eten en staat klaar als je komt. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willem
30 juni 2021

Twee heerlijke loempia's gegeten. Veel verse groente!

Bosman
30 juni 2021

Heerlijk gegeten!!! Goede kwaliteit!

Pieta Kruizinga
25 juni 2021

Super lekker.

Honing
25 juni 2021

Deze keer was de bami en nasi erg flauw, Zat geen smaak aan Erg jammer

W. den hartigh
23 juni 2021
Schoot
22 juni 2021

Het enige nadeel is soms dat je lang moet wachten, maar verder prima eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tekke
21 juni 2021

Uitstekend gerecht, wij nemen deze combinatié elke keer!👍🏻🤗🤗

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Geerard
20 juni 2021

Perfect, eten super!!!!! Allen die van goed Chinees eten houden een echte aanrader, top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kamper
20 juni 2021

Het eten was heerlijk, zoals altijd. Wel jammer, dat de bestelling niet helemaal compleet was. We hadden 1 zakje met 6 mini loempia’s, terwijl we er 2 hadden moeten krijgen. Wellicht omdat er bij het maandmenu al 1 zakje hoort.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hein
20 juni 2021

Super goed en vers klaargemaakt; perfect en netjes zonder de uien… met nog een paar garnalen erbij (nu vier) was het een dikke vette 10 geweest

Aj
19 juni 2021

Loempia’s echt super lekker! Dat is onze favoriet. Kipsate en bami ook heerlijk. Goede service, snel klaar om op te halen.

J.Gankema
18 juni 2021

Alles was op tijd klaar en goed geregeld . Voor herhaling vatbaar

Peter
14 juni 2021

Een review geven is op deze site geeft niet altijd weer wat men ervan vindt. Minder dan 3 sterren geven lukt niet!!!! Eigenaardig👀 Ik had Nasi met saté stokjes. Smaak van beide was matig. Niet voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nienke
13 juni 2021

De kwaliteit was top. Heerlijke gerechten. Alleen jammer dat onze loempia’s en kroepoek niet bij onze bestelling zat. Kan gebeuren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvo
6 juni 2021

Het was 2 jaar geleden dat we er gehaald hadden, nu maar weer proberen, maar helaas vonden wij het eten weer heel erg flauw en smakeloos. Speciaal zonder paprika en champignons gemaakt voor ons, dat was top. De hoeveelheid was ook wel goed Temperatuur van het eten viel helaas ook tegen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tineke Bolder
6 juni 2021

Altijd goed eten en als je besteld staat het op tijd klaar. Zeker aan te raden! 😁

Anja
5 juni 2021

Bestelling was keurig op tijd klaar. Eten was prima, alleen de loempia wat saai van inhoud

Frank
4 juni 2021

Vooraf bestellen gaat altijd goed. Eten vers en een prima smaak. De beste van Harderwijk.

IKK
4 juni 2021

Snelle, goedecservice en lekker eten.

Tamara
29 mei 2021
Jakobs
16 mei 2021

Soep was niet echt warm helaas Verder was t lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Grift
16 mei 2021

Ruim genoeg en erg lekker.

Yolanda Lof-uit de Bosch
12 mei 2021

Super goed ,alleen jammer dat het niet bezorgd kan worden.

delwel
11 mei 2021

goede en vlotte behandeling . Goede kwaliteit van het eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martens
6 mei 2021

Het eten is altijd goed en lekker. Het afhalen is mooi op tijd. Prima!!

Gea
4 mei 2021

Stond al klaar en zoals altijd heerlijk eten.

Verspui
4 mei 2021

Heerlijk en goede service 👌🏽

Hoekwater
3 mei 2021

Het is keurig op tijd klaar ,de kwaliteit is zoals gewoonlijk prima. Kortom ik ben zeer tevreden . Een ding dames achter de balie praat geen privé dingen die klanten kunnen meeluisteren.

joop jacobse
2 mei 2021

we hebben weer smakelijk gegeten, zoals gewoonlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
2 mei 2021

Altijd super lekker 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel
1 mei 2021

Opnieuw weer heerlijk.

Dick
30 april 2021

Top, mooi ook dat tijd teruggekoppeld wordt als je besteld hebt.

Barbara
30 april 2021

Eindelijk een Chinees restaurant gevonden (nadat iemand er ons op attent had gemaakt), die echt lekker eten heeft. Vlees is heel mals, niet vet en er zit echt een goede smaak aan de bami. Echt een aanrader, wij rijden er een stuk voor om!

Arnold
26 april 2021

Het was weer als vanouds. Fantastisch.

Marcel
26 april 2021

Jammer dat je niet zonder tas kan bestellen. Gaat me niet om de 10 cent. Maar zou graag zelf de optie willen hebben.

Aalt.
20 april 2021

Het is iedere keer hetzelfde als we eten besteld hebben . Prima verzorgd, heerlijk en de gerechten zijn goed warm!

E. Habekotte
19 april 2021

Alles was prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kees
18 april 2021

Het geheel is prima, de sauzen bij het vlees zijn aan de stevige kant (lobbig). In onze herinnering waren de groenten eerder wat knapperiger (verser).

Jan
17 april 2021

Altijd weer vers en smakelijk 👍

Anoniem
17 april 2021

Perfect vers eten bestelling was mooi op tijd klaar Vriendelijke dames bij de afhaalbalie

Astrid
16 april 2021
Jan
14 april 2021

Heerlijk gegeten van het maandmenu. Jasmijn is echt een aanrader.

Haverkamp A.
12 april 2021

Bestelling stond al netjes klaar. Lekker eten en vriendelijke dames.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alie
10 april 2021

We hebben voor het eerst bij jullie besteld, een Kantonese rijsttafel. Echt héérlijk van gegeten en ruim voldiende voor 3 personen.

Annegreeth Hamstra
6 april 2021

Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van Pagee
6 april 2021
Bruining
6 april 2021

Was goed en lekker zo als altijd.

Ahrens
5 april 2021

De babi pangang was deze keer wat minder lekker, het was een beetje droog en er zat weinig saus bij, en het was flauw.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dik
3 april 2021

Gewoon het beste Chinese afhaal restaurant in Harderwijk, eigen smaak, goed vers en altijd precies op tijd, echt waar

Kosters
3 april 2021

Heeft zeer goed smaakt

Familie H
29 maart 2021

Super lekker! Verschillende gerechten, smaakvol, vers, knapperig, top!

Fenna
28 maart 2021

Lekker gegeten. Online besteld was precies op tijd klaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tevreden klant
28 maart 2021

Was weer super ossenhaas met broccoli

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Oudshoorn Ronald
27 maart 2021

Eten was weer geweldig goed

Arne
23 maart 2021

Lekker gegeten.

Gerrit
21 maart 2021

Heerlijk gegeten zo als altijd. Goed gevulde loempia’s Lekkere vleesgerechten en niet te zuinig met vlees

Herman v d Beek
20 maart 2021

Prima de smaak en kwaliteit zijn geweldig maar de tempratuur was wisselend.

Robert S
18 maart 2021

Topkwaliteit authentieke Chinese keuken. Parels uit Kanton en Szechuan! Heerlijk. Als er een bezorgservice was, zou ik wekelijks bestellen.

Rien
18 maart 2021

Levering prima op tijd. Maandmenu was vlak van smaak.

Kees
17 maart 2021

Enorm goed!! We hadden een maand menu voor 2 personen besteld om op te halen. Stond keurig klaar. Ik moest nog 10 minuten rijden naar huis en het was nog heerlijk warm/heet. Alles smaakte erg goed, niet vet en ruim voldoende voor wel 3 personen. Een grote pluim!!!

joop jacobse
16 maart 2021

wij hebben weer erg lekker gegeten, het heeft ons goed gesmaakt.

GB
15 maart 2021

Goede kwaliteit en op afgesproken tijdstip klaar om af te halen

Kraaijenhof
15 maart 2021

Altijd goed en verse maaltijden.heerlijk thx

Aalt
15 maart 2021

Weer heerlijk gegeten. Telkens een ander gerecht. Ook dit was weer prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sjoukje Tjepkema
14 maart 2021

Het was lekker warm en heerlijk van smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G den Besten
13 maart 2021

Heerlijk genoten van het eten zeker een aanrader. Aardig personeel en snel kunnen afhalen. Ik kom zeker terug

Zwaan
13 maart 2021
Jan
11 maart 2021

De kwaliteit van het eten is hier altijd goed en altijd warm. Korte besteltijd en vriendelijk personeel. Kortom zeer tevreden met dit Chinees restaurant.

E visser van kampen
8 maart 2021

De bestelling was op tijd. En het eten was heel erg lekker

Nn
7 maart 2021

Online bestellen ging soepel. Bestelling op tijd klaar. Eten warm en smakelijk.

Hein
7 maart 2021

Na aanpassing levertijd met 25 minuten na de bestelling, bleek dat ik nog een 15 minuten moest wachten. Niet ok👎 Eten was wel lekker

Dick
7 maart 2021

Was weer prima, wegens drukte meer wachttijd.

Jordy van der Linden
6 maart 2021

Samen met mij waren er veel mensen die online of telefonisch besteld hadden voor een bepaalde tijd en pas 30-50 minuten later hun bestelling meekregen. Los daarvan was het eten uiteraard weer super.

Mark
6 maart 2021

Online besteld. Afhaaltijd 18.40. Om 19.20 was het echter pas gereed.

Stephan brunt
6 maart 2021

eten is altijd top, maar nu online besteld en toch nog 45 min wachten, terwijl je in de middag besteld hebt. schandalig!!!! als er een ander was was ik die zwker gaan proberen. en dan mag je een recensie schrijven!!! er waren zelfs klanten die niet besteld hadden,maar toch eerder weg gingen!! ben er een beetje kkaar mee!!!!

Marchel
6 maart 2021

Kwaliteit en kwantiteit, dik in orde. Helaas was de wachttijd, ondanks de online bestelling, lang.

Oogje
6 maart 2021

Ik ben zeer tevreden over de online service!! Ik heb online mijn bestelling geplaatst en deze stond op de afgesproken tijd klaar. Top!

Rob
6 maart 2021

Alles was prima verzorgd

Gerrit
5 maart 2021

Wat je ook bestelt, ‘t is altijd klasse bij Jasmijn!!

Marco
5 maart 2021

Alles was lekker!

NN
3 maart 2021
delwel
1 maart 2021

goed van smaak en ruim voldoende. digitaal bestellen verloopt goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard
1 maart 2021

Goede en zeer smakelijke kwaliteit. Klein foutje met afgeleverde bestelling is zeer genereus opgelost

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Steef Kappenberg
28 februari 2021

Duidelijke bevestiging via mail over bestelling als er via de site is besteld! Vriendelijk personeel en lekkere maaltijden! 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Assies
28 februari 2021
Eric
28 februari 2021

Super lekker maand menu voor 2 personen en de volgende dag nog een maaltijd van gehad

Tania De Beuker
28 februari 2021

Goede website, makkelijk een bestelling te plaatsen.

Dijkstra
24 februari 2021

Eten was goed heet,en ruim voldoende.Het smaakte prima.

Schoot
23 februari 2021

Altijd lekker eten , vers

Klaas Mol
23 februari 2021

Eten stond mooi op tijd klaar en was prima. Lekker gegeten en voor herhaling vatbaar een dikke 👍dus.

Andreas
22 februari 2021

Alles was goed en voldoende

Sjaak
22 februari 2021

Prima eten. Goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

joop jacobse
21 februari 2021

het was weer heerlijk. wij hebben lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gert Blom
20 februari 2021

Prima service en lekker gegeten.

Mevr v Ark
19 februari 2021

Het eten is echt fantastisch.! Wij zijn zeer tevreden .Afhalen werkt perfect ,soms 5 min wachtten .Helemaal top !

Rüsch
17 februari 2021

Lekkere tjaptjoi met veel groente

A. van Beek
16 februari 2021

Het eten en de service was uitstekend! Online besteld en klaar toen ik het aangegeven tijdstip kwam ophalen. Het eten was heerlijk en ook nog goed warm toen we het thuis opaten.

Fam. Zeeman
15 februari 2021

Lekker eten. Goed werkende bestelsite. Moesten even wachten op het eten maar dat is beter dan dat het al klaar staat.

Jan
15 februari 2021

Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel
15 februari 2021

Eenvoudig on line besteld. Op tijd klaar om af te halen. Grote keuze. Maar vooral, heerlijk....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
14 februari 2021

Het eten was niet zo warm, moesten het toch nog in de magnetron doen. Vlees van de babi pangang was matig, een beetje taai.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Foppen
14 februari 2021

Het was weer top, bedankt voor het lekkere eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gert
13 februari 2021

Lekker eten,maar een beetje aandacht voor de klant zou ik plezierig vinden.o

Hannie
13 februari 2021

Het eten is prima, smaakt echt lekker. Maar zeker nu in Coronatijden moet er echt beter georganiseerd worden wie wat wanneer mag komen halen. Ondanks 1,5 uur van tevoren besteld, moest ik toch nog een half uur, met velen met mij..., wachten. Dat kan beter, dat MOET beter!

Schaap
12 februari 2021
Maria van Gelder
11 februari 2021

Heerlijk eten, makkelijk te bestellen en op te halen, helemaal tevreden!

van Limbeek
9 februari 2021

Goed verzorgd (zoals altijd); vooruitbetalen is praktisch, wel missen we hierdoor de 10% als PCOB lid.

Regina
8 februari 2021

Het eten was prima, het duurde iets langer dan de aangegeven tijd, maar dat was geen probleem.

Mieke
7 februari 2021

Het smaakte weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Blabla
6 februari 2021

Was lekker

Siebren
6 februari 2021

Het belangrijkste eerst: ERG LEKKERE maaltijden!! Prima! Punten voor verbetering: 1. In de zaak worden te veel klanten binnen gelaten! Dat is onveilig. Dit kan echt niet. 2. Keurig dat je belt dat een bestelling 15 min later klaar is dan de site aangeeft. Vanwege drukte. Maar als daarbovenop nog 30 min wachten komt, dan is dan niet fijn. Ik snap dat het druk is, maar geef svp reeele wachttijden. Dat is voor iedereen prettig en veilig.

Martin
2 februari 2021

Heb niet de indruk dat er vers materiaal is gebruikt. De loempia die ik had was droog en taai binnenin was hi niet echt warm. De fou jong hai was hard en droog ( en dat voor een eiergeracht) ik ben andere kwaliteit van jullie gewend. Jammer.

HtH
2 februari 2021

één woord "fantastisch "

Bart
1 februari 2021

Erg lekker mals vlees! Super lekker gegeten! Zeker een aanrader voor afhalen. Vriendelijk personeel wat er werkt.

Hoekwater
31 januari 2021

Het was weer heerlijk vooral de drooggebakken garnalen met groente waren heerlijk kortom een aanrader ,maar pas op de tijdslijn . Plan niet te krap.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aalt van den Hoorn
31 januari 2021

We hebben een gerecht besteld , dat we niet kenden. Het was heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gert
31 januari 2021

Prima van smaak. En op tijd geleverd.

Rob de weerd
30 januari 2021

Lekker gegeten goede kwaliteit

L & I
30 januari 2021

Prima kwaliteit. Het was heerlijk. Succes in deze ingewikkelde tijd.

Annemiek
29 januari 2021

Half uur binnen gewacht maar wel lekker eten

Gerda bahnmuller
28 januari 2021

We hebben heerlijk gegeten.Prima

Henk Lentherman
28 januari 2021

Voortreffelijk.......niets op aan te merken zoals altijd heerlijk

Mart Mons
25 januari 2021

Echt een enorme vers gemaakte loempia

Marjan.
24 januari 2021

Was weer smullen, zoals altijd.

bart
23 januari 2021
Dick van Rees
21 januari 2021

Zo als altijd was het weer super , bedankt

Jonk
21 januari 2021

Heerlijke loempia’s!

koffeman
21 januari 2021

heerlijk eten, veel verse groenten, mals vlees, er is duidelijk zorg en aandacht aan besteed. Bovendien veel keuze en makkelijk te bestellen via de overzichtelijke website.

Henk Lentherman
19 januari 2021

Klasse ..precies op de afgesproken tijd klaar en geweldig lekker ....kan niet beter

Nootje
18 januari 2021

Heerlijk gegeten; bestelling stond op afgesproken afhaaltijd netjes klaar. Maandmenu was ruim gedoseerd!

Eric
17 januari 2021

Zoals altijd lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
17 januari 2021

Heerlijk gegeten, beste Chinese afhaal restaurant in Harderwijk.

Duncan
16 januari 2021

Heerlijk gegeten!

Mark
14 januari 2021

Was erg goed, lekker en mooi op tijd klaar!

Hennie
14 januari 2021

het was, zoals ook de andere keren, goed geregeld en we hebben lekker gegeten.

Ab
12 januari 2021

Kwaliteit van het eten is meer dan goed!

Ddddd
12 januari 2021

Top Chinees! Erg lekker gegeten. We bestellen hier vaker echt een aanrader

Bakker
12 januari 2021

Het was weer heerlijk!

Lizette
11 januari 2021

De kip met black bean saus was top en de ossenhaas met kung bho saus nog beter!! Dank

Martin Letter
11 januari 2021

Eten is fantastisch. Bij bestellen blijf ik vreemd vinden, dat je alsnog kwartier moet wachten voor het eten klaar is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

jansen
10 januari 2021

Het was weer heerlijk Jammer dat het voor ons zo ver weg is vanaf de stad best wel ver

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjan schoot
10 januari 2021

Prima, Het is altijd goed verzorgd en lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

joop jacobse
10 januari 2021

wij zijn zeer tevreden, lekker gegeten, het waren voor ons nieuwe gerechten, prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Delwel
10 januari 2021

Vriendelijke en goede snelle afhandeling het eten was van prima kwaliteit en smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk Lentherman
10 januari 2021

Echt fantastisch goed .....hoeveelheden genoeg ..smaak voortreffelijk

A van den Hoorn
9 januari 2021

Weer een ander gerecht besteld. Heerlijk!!! Heel smakelijk. Zoals we gewend zijn.

Robert S
9 januari 2021

Geweldige kwaliteit. Echt Chinees eten. Geen verhollandst gedoe. Jammer dat er geen bezorgservice is.

Agnes
9 januari 2021

Loempia’s zijn echt heerlijk! Vlotte service en altijd kwaliteit. Heel tevreden.

John Reinders
7 januari 2021

Zeer smakelijk en royale porties.

Margreet Strosser
7 januari 2021

Helaas heeft door miscommunicatie mijn bestelling 15 minuten klaar gestaan voor ik kwam om op te halen. Daardoor lauw eten. Jammer!!! Volgende keer een andere Chinees proberen.

MWJ Gort
7 januari 2021

Misschien een tip voor het online formulier. Een zoek functie zou handig zijn en een overzicht met categorieën. bijv als er boven aan een knop vegetarisch staat die direct naar vegetarische gerechten springt

Ark
6 januari 2021

Eten is altijd super, alleen is het bij mij standaard 10 minuten later klaar dan dat ik heb opgegeven. De vorige keer miste ik de kroepoek waar ik wel voor had betaald. En vandaag miste ik de mini loempia’s van het maandmenu. Ga niet heen en weer rijden voor kroepoek en loempia’s, maar is jammer want ik heb er wel voor betaald. Echter smaakte het eten er niet minder om.

G. Vd stelt
6 januari 2021

Prima! Heerlijk. Altijd goed.

Martin
3 januari 2020

Eten was prima. Het was alleen wat vreemd dat iemand die een bestelling af kwam halen die om 18.00 klaar zou zijn even na zes uur de bestelling mee kon nemen en ik een kwartier op mijn bestelling moest wachten; deze zou om 17.50 uur klaar zijn en ik ging tegen 18.10 de deur uit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lucy Wery
3 januari 2020

Heerlijk gegeten! Complimenten van onze gasten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart
2 januari 2020
Michiel
2 januari 2020

Op zich goed maar wel rekening houden met wachttijd ondanks afgesproken afhaaltijd.

JBR
2 januari 2020

zeer matig, peking eend veel te zout, ossenhaas in zwarte bonen saus was zurig. lang wachten na afgesproken tijd.

Jan priem
2 januari 2020

Super lekker. Goed geregeld. Stond netjes op tijd klaar zoals afgesproken. Zeker voor herhaling vatbaar

Evers
1 januari 2020

Lekker eten, prima hoeveelheid.

Stephan Brunt
1 januari 2020

Het is z’on goede Chinees. Alles vers. De groentes met nog een lekkere knapperige bite. Echt top

G.Ptersen
31 december 2020

Zeer goede kwaliteit, goed verzorgd en perfecte service

Koos
31 december 2020

Online besteld.. precies op afgesproken tijd klaar en heel erg lekker

Anoniem
31 december 2020

Top!

Chino
29 december 2020
A van den Hoorn
28 december 2020

Weer erg lekker en heerlijk warm. Blijf in herhaling vallen.

F Ahrens
27 december 2020

Het eten was, zoals altijd, weer heerlijk!!!

Lydia
27 december 2020

Lekkere bami, ossenhaas en babi spek. Ook nog lekker warm!

Sjaak
26 december 2020

Prima eten. Prima service. Wat ons betreft een aanrader.

Tom
25 december 2020
de Weerdt
24 december 2020
Petra
23 december 2020

Vandaag de wontonsoep (met heerlijke bouillon en grote wontons) en mihoen Singapore gegeten; vers, knapperig, grote garnalen en licht pittig. Wederom erg smakelijk.

Marianne van der Veen
21 december 2020

De bestelling stond op de afgesproken tijd klaar, dus ik kon binnenlopen, aanpakken en weer weggaan. Fijn!

Wim ising
21 december 2020

Wij hebben niets besteld voor gisteren, maar voor eerste kerstdag om 17.00. Om die reden kunnen wij het niet beoordelen en hopen dat de bestelling goed gaat op eerste kerstdag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marc
20 december 2020

Prima, alles naar wens! Goed systeem voor het afhalen, bestelling keurig op tijd klaar. En erg lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Winfried Bocker
19 december 2020

Alle gerechten waren naar wens. Misschien een te persoonlijke smaak maar de sausjes in de gerechten iets te veel gebonden had wat dunner en helderder kunnen zijn.

Inge
19 december 2020

Top weer

Jrk
19 december 2020

Heerlijk gegeten. Maandmenu voor 3 personen is ook genoeg voor 4.

Simone
16 december 2020

Heerlijke maaltijd goede prijs en betaalbaar. Wij gaan zeker vaker bestellen

Rob Molenkamp
16 december 2020

Precies zoals ik gewent ben van Jasmijn, erg lekker en exact op tijd gereed.

Jan Engelmann
15 december 2020

Hadden maandmenu voor 3 personen besteld, echt perfect. De Chinese bami was echt een heerlijke verassing. Een 10

Erik
14 december 2020

Erg lekker weer, het maanden. Alleen jammer dat je moet kiezen uit bami of nasi of mihoen, maar dat een losse bak hiervan niet op de kaart staat. Wij wilden bami én nasi, daarom maar bami bij het menu en nasi goreng. Onnodig duur...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.
14 december 2020

Lekker vers, veel groentes. Bestelling goed op temperatuur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

V Dijk
13 december 2020
geen
13 december 2020

Het was weer heerlijk. Altijd goede service. Eten is goed warm en van zeer goede kwaliteit.

Gert
13 december 2020

Alleen de kroepoek hadden ze vergeten en die had ik wel betaald. Dus ze moeten controleren of alles er bij zit.

Jur
13 december 2020

Heerlijk uitgebreid menu.

Bettine
13 december 2020

Gerechten die wij hadden besteld waren erg lekker. De koe lo yuk vol verse groenten, voor herhaling vatbaar.

A van den Hoorn
12 december 2020

Het was weer erg lekker en goed warm! En stond deze keer keurig op afgesproken tijd klaar!!👍👍

Bart Jansen
9 december 2020

Zoals altijd zeer goed.

Ronald
7 december 2020
A van den Hoorn
6 december 2020

Prima gerecht. Zoals we gewend zijn. Heerlijk gegeten. Ook goed van temperatuur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D bergh
6 december 2020

Lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

V Dam
5 december 2020

Eten goed, maar nog 30 min na geplande tijd moeten wachten Niet blij mee

Willem
5 december 2020

Weer heerlijk.

Familie Pater
30 november 2020

Gewoon goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martijn
29 november 2020
J Vermeer
29 november 2020

Weer heerlijk gegeten! Super zachte kip en Babi Pangang

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Casper
29 november 2020

Ku Lo yuk was klef en plakte aan elkaar erg slap en niet lekker knapperig. Verder was het eten prima.

Bosmsn
28 november 2020

Het was lekker....maar qua online reserveren en de tijd klopte niet

A.
28 november 2020

Warm, op tijd en compleet. Prima!

Tanja
28 november 2020

Erg lekker. Wel 20 minuten moeten wachten op de bestelling, terwijl we online hadden besteld voor een bepaalde afhaaltijd. Jammer, maar eten zelf maakte dat weer goed gelukkig.

Anneke
27 november 2020
Marc Steijaert
26 november 2020

de loempia was anders als anders, de tauge was een beetje doorgekookt niet echt knapperig. Kan een keer voorkomen volgende keer beter.

H van slooten
25 november 2020

Ja hoor het was weer lekker

Jeannette
23 november 2020

Top kwaliteit heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ven
23 november 2020

Vindt de porties aan de grote kant, had de Peking eend voor 1 persoon, had ik nog wel een keer van kunnen eten. De helft van de maaltijd was meer dan voldoende

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arie
22 november 2020

Zoals altijd...het was weer perfect volgens afspraak en heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jenny
22 november 2020

Perfect op tijd en goed

George
21 november 2020

Heerlijk

J.W.Dijkens
19 november 2020

Niet druk binnen, waardoor afstand houden goed mogelijk was; precies gereed op afgesproken afhaaltijd.

G.H.Westerink
19 november 2020

Op tijd klaar en heerlijk....

Gerrit_V
18 november 2020

Prima service bij bestelling via website. Bestelling keurig op tijd klaar. Kwaliteit en smaak van de gerechten uitstekend!

Grafe
18 november 2020

online besteld en afgerekend. op afgesproken tijdstip kreeg ik direct de maaltijd mee. Smaak was weer prima.

Olijslager
18 november 2020

Ondanks dat ik een uur van tevoren heb besteld, en het niet druk was toen ik mijn bestelling kwam halen (ik was er als enige) moest ik toch weer te lang wachten. Vergeleken met de vorige keer was het redelijk, maar toch. Ik snap dit niet.

Tina de Bock
17 november 2020
Ton Tanghe
17 november 2020

Het was perfect

Els visser van kampen
16 november 2020

Duidelijk hoe je moet bestellen en de bestelling stond keurig op tijd klaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van der Wal
15 november 2020

Alles is correct gegaan, het eten was heerlijk en een compliment van m'n man die vond de loempia heerlijk!

Elly Schoemaker
14 november 2020

Het was weer heerlijk!

Annemarie
14 november 2020

Zoals altijd was het weer heerlijk. Vers bereid, goede kwaliteit, dat proef je. De beste Chinees van Harderwijk en omstreken!

HvR
13 november 2020
Carla Zweers
8 november 2020

De organisatie met het afhalen kon veel beter, het was binnen veel te druk, mensen moesten lang wachten op hun eten. Ik heb online besteld, eten kwam een half uur te laat. Eten zelf is een 8 waard.

Albert
8 november 2020

het beste afhaal restaurant van de omgeving zeer goede kwaliteit en makkelijk online bestellen en krijgt van mij 5 sterren

AB
8 november 2020

Eten prima. Alleen ophaal tijd klopt niet, erg lang moeten wachten!

John Reinders
6 november 2020

Zeer smakelijk! Uitstekend rundvlees.

Linde
6 november 2020

Was heerlijk..beetje veel voor 2 personen

John
4 november 2020

Heerlijk eten afgehaald. Meer dan voldoende grote porties, Netjes op tijd klaar en bediening met een smile. Helemaal super en voor herhaling vatbaar.

Gerben
4 november 2020

Lekker eten van goede en constante kwaliteit. De bestelling was precies op de afgesproken tijd klaar.

Stam
3 november 2020

De nasi/ossenhaas was heerlijk. vers vlees, verse groenten. Doen we nog eens!

Paul
2 november 2020

Kwaliteit van het eten is geweldig. Altijd meer dan genoeg. Vriendelijk personeel. Alleen jammer dat er bij online bestellen automatisch een tasje bij word gedaan en nog extra kosten omdat je online besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob Molenkamp
1 november 2020

Ik had loempia's besteld in die waren in no time klaar en opgehaald. Prima gedaan Jasmijn!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G van Amerongen
1 november 2020

was prima verzorgt ,en we hebben heerlijk gegeten . Jammer alleen dat we lang moesten wachten ,en dat de gene die zomaar binnen kommen zelfs eerder geholpen worden

Wout
31 oktober 2020

Prima Chinees, goed van smaak en prima kwaliteit. Online bestellen werkt keurig, alles stond klaar op de aangegeven tijd. Vermijd de zondag echter want het is dan bizar druk.

E Leur
31 oktober 2020

Altijd goede service en goed eten! alleen jammer dat je bij online bestelling voor de betaling transactie kosten moet betalen!

Meijers
30 oktober 2020

Prima eten en goede service

bosch
29 oktober 2020

Prima geregeld, bestellen online je kan kiezen welke tijd je het af of wil halen en als je komt staat net net klaar. uitstekend.

Eikelenboom
28 oktober 2020

Heerlijk gegeten. Bestelling stond klaar, super snel weer thuis.

Karen
26 oktober 2020
Petra
26 oktober 2020

Heerlijk gegeten

Martin Havekes
25 oktober 2020

speciaal vroeg( 11 uur ochtend) besteld en online betaald, en ik kon het om 17.30 ophalen. heb ik ook een bevestiging van gehad. Kom ik het ophalen moest ik nog een half uur wachten. ik heb ook geen bericht gehad dat het later zou worden. Vind ik geen stijl ik had het gevoel dat mijn bestelling vergeten was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Adam
25 oktober 2020

Online besteld wegens Corona, Öp de aangegeven tijd was de bestelling klaar. Helemaal top!

Brugman
24 oktober 2020

Eten stond op tijd klaar. Lekker warm en prima kwaliteit

M van Norden
24 oktober 2020

Heerlijk eten!! Lekker wrm. Goede service. Online besteld, en op het aangewezen tijdstip stondchet ook klaar!! Vriendelijk personeel.

Tineke
23 oktober 2020

Goed eten en op tijd.. Aanrader!

Rietveld
22 oktober 2020

Lekker gegeten, afhalen ging vlot alleen dat er 25 cent betaalt moest worden om met iDEAL te betalen vind ik een groot minpunt.

Koster
22 oktober 2020

Het eten smaakte goed en het was meer dan genoeg. Jammer dat we 25min langer moesten wachten dan de aangegeven tijd.

H. Verbaas
22 oktober 2020

Alles was lekker en op afgesproken tijd stond het gereed

Wienanda
19 oktober 2020

Heerlijk afhaalden gegeten Goede service Goed werkende website Eten stond op afgesproken tijd klaarc

Nijenhuis
19 oktober 2020
Ronald Haklander
19 oktober 2020

Op zoals altijd heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Li
18 oktober 2020

Het was weer heerlijk! Zo fijn bestellen via de website, het staat klaar op de aangegeven tijd. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A van den Hoorn
18 oktober 2020

Was keurig. Tijd afgesproken en die klopte. Bestelling stond klaar. Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bosman
18 oktober 2020

Heerlijk gegeten. Makkelijk bestellen. Op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ali
18 oktober 2020

Heerlijk gegeten, alles lekker warm en van prima kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Teun Rorijs
18 oktober 2020
Adriana
17 oktober 2020

Familie menu van 4 tot 6 personen absoluut een aanrader, veel variatie en voor elk wat wils. Hoeveelheid is meer dan genoeg voor 6 volwassenen

Noordijk
17 oktober 2020

We vermoeden dat we een fout in de bestelling hadden. Want Koe Loe Yuk Zijn volgens mij balletjes van deeg met vlees erin. We hadden nu kip met groente En ananas. Geen idee wat het was, maar smaakte prima. Bestelling was ca 10 min later Klaar dan op De bevestiging stond. Dus 4 sterren omdat het niet helemaal goed ging, maar opnieuw lekker gegeten

jans hendriks
17 oktober 2020

prima heerlijk gegeten

Margreet Strosser
14 oktober 2020

Het eten was weer heerlijk. Het online bestellen doe ik om zo kort mogelijk bij Jasmijn binnen te zijn. Dit is deze keer niet goed gegaan. Bijna 15 minuten moeten wachten. Waardeloos!!!! Betaal tenslotte iets meer voor deze service.

Gerjanne van de Ridder
12 oktober 2020

Online besteld en betaald, afhaaltijd 18.20 uur. Om 18.30 uur gevraagd hoe lang t nog ging duren, mevrouw ging dit vragen in de keuken en t antwoord was dat de keuken dit niet precies kon zeggen. Heel teleurstellend dit, als je t niet waar kan maken begin er dan ook niet aan. Ik was niet de enige die wegliep en bestelling annuleerde, erg jammer want t eten smaakt altijd fantastisch en we haalden regelmatig bij jullie af. Enige pluspunt gister is dat ik contant mijn geld terug kreeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ferry Buzing
12 oktober 2020

Waanzin, om 17:00 besteld, tijd uitgezocht om op te halen 17:50. Krijg je een mailtje dat er om 18:05 opgehaald kan worden. Ben je er om 18:00, je meld je, word er gezegd dat het nog even duurt (dat kan, je bent tenslotte 5 min. te voerg. Het eten kreeg ik om 18:50 in handen (dan zijn ze dus bijna 2 uur bezig met je eten, en je word niet op de hoogte gebracht dat het zo uit de hand loopt, dan had ik naar huis gegaan en was later terug gekomen, nu stond ik ruim 45 minuten te blauwbekken buiten). De loempia was waarschijnlijk te vroeg klaar gemaakt, die was slap en lauw). Tijdens corona ga ik hier in iedergeval niet meer heen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De Vries
12 oktober 2020

Lekker gegeten. Had na al het wachten ook best wel trek gekregen ;) Tip: Even een belletje doen wanneer de bestellingen zo uitlopen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marco
11 oktober 2020

Het eten was heerlijk en ruim voldoende. Ik had om 17.10 uur online besteld om het om 17.40 uur op te halen en kreeg mijn bestelling pas om 18.15 uur en ik was ook niet de enige die dit overkwam. Had in deze coronatijd dan liever geweten dat het tijdstip van afhalen wat later zou zijn. Om drukte te voorkomen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vd brink
11 oktober 2020

Het was heerlijk, alleen jammer dat er een hele zout pot over de patat heen gaat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjolein
10 oktober 2020

Héérlijk

Mick
10 oktober 2020
JM
9 oktober 2020

Erg lekker eten. Moest alleen alsnog 20 min wachten terwijl ik t om tien over zes zou kunnen ophalen. Voor de rest top!

Willem
8 oktober 2020

Heerlijk als altijd

Jansen
6 oktober 2020

Zoals altijd zeer goed.

Marcel
5 oktober 2020

3 verschillende heerlijke maaltijden. On line besteld en op de gewenste tijd gereed.

Paul Seijkens
4 oktober 2020

Heerlijk.... op tijd gereed.. Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

karssen
4 oktober 2020

super op tijd en goede kwaliteit

Ronald Haklander
3 oktober 2020

Super zoals altijd

V Dam
3 oktober 2020

Geen

Denise
3 oktober 2020

Heerlijk eten! Goed warm ook, leuke en lekkere maandgerechten. Was wel druk deze keer waardoor ruim vooraf bestellen op tijd wel een aanrader is. Kon nu rond 17u pas bestellen voor 18.30 en liep ook nog aardig uit.

F.D.M.van.Elmpt
30 september 2020

Weer een smakelijke maaltijd, diverse gerechten besteld en op aangeven tijdstip, was de bestelling klaar, thuis gekomen na 10 minuten rijden, nog steeds goed op temperatuur. Weer een top prestatie.

Hetty Schouten
29 september 2020

Zoals altijd was het vers, veel en zeer smaakvol.

Liesbeth van der Horst
29 september 2020

Heerlijk gegeten, was de eerste keer dat we hier iets kochten en dat gaan we zeker vaker doen. We hadden drie verschillende gerechten en alledrie even lekker. Wat op de website wat onduidelijk was: er staan specifiek eenpersoons gerechten op, maar hetzelfde gerecht (Babi pangang) staat ook ergens anders en is dit dan niet voor een persoon? Overigens kunnen we ook vandaag nog eten van wat als 'eenpersoons' aangeboden wordt, dus je krijgt zeker niet te weinig!

W.Radstaake
28 september 2020

Alkes was prima! en heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bakker
25 september 2020

De loempia's waren weer heerlijk!

Meta
24 september 2020

Was super lekker en natuurlijk weer genoeg.

Diny
24 september 2020

Ook fijn dat je gemakkelijk online kunt bestellen. Bestelling stond op tijd klaar. En het eten was prima

Simona
23 september 2020

Héérlijk gegeten! Grote porties en keurig op tijd klaar. Kleine suggestie: de kroepoek ( een van de favorieten hier thuis), was goed van smaak, maar vond de plakken klein. Prijs/ kwantiteit was niet in balans hiervoor. Verder: ik kom zeker weer!

N. Odding
23 september 2020

Goed eten, alleen jammer dat als ik online bestelling heb gedaan voor specifiek tijdstip, ik nog steeds 20 min moest wachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan van der Pluijm
20 september 2020

De maaltijd was uitstekend, vijf sterren. Maar het afhaaltijdstip was 19:30, en de maaltijd was pas een half uur later klaar, zonder bericht, en zonder uitleg. Vorige keer duurde het ook lang; denkelijk ligt dat aan het feit dat er twee planningssystemen door elkaar lopen, dus volgende keer bestel ik weer telefonisch.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans den Besten
20 september 2020

Wanneer u klanten veel langer laat wachten op een bestelling die (online) geplaatst is, dan is het wel zo netjes dat u als baas/chef daar aandacht aan besteedt. Bv middels een drankje of zo. Ik moest bijna half uur extra wachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A3
20 september 2020

Heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Riet Agterhuis
19 september 2020

Erg lekker en grote porties tegen betaalbare prijs. Erg handig is het online bestellen waarbij je zelf het afhaalmoment kunt bepalen.

Marina
19 september 2020

Het eten is heerlijk. Alleen je moet altijd lang wachten, ook wanneer van te voren besteld en al betaald hebt.

DD
18 september 2020

Fijne manier van bestellen. Liep vlotjes en het was lekker

Martin
17 september 2020

Het eten van Jasmijn is heerlijk, echt een aanrader.

Gerda Knijff
15 september 2020

Perfect geregeld en het was heerlijk.

Anneke
15 september 2020

Het duurde wat langer voor het eten klaar was en helaas kon het niet bezorgd worden. Eten zelf was lekker en ruim voldoende.

Bouwmeester
14 september 2020

Aan de kwaliteit ligt het niet. Maar als je om half zes online besteld, deze pas vervolgens om 18.20 kunt ophalen en dan, om 18.20, nog eens 40 minuten moet wachten. Is de time-management wel even ver te zoeken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van ommeb
12 september 2020

Lekker, echter 20 later dan afgesproken

Arthur
7 september 2020

Kwaliteit eten goed, wachttijd erg lang en ik heb klanten weg zien lopen omdat het te druk was. Een man die voor mij binnenkwam wou 2 loempias bestellen en kreeg te horen dat het niet kon. Na aandringen kreeg hij te horen dat hij dan maar moest wachten en dat heeft hij ook gedaan. Ik heb ook gezien dat ongeveer 3 balieklanten weg zijn gelopen omdat het te druk zou zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald
7 september 2020

Goed verzorgd op tijd lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J foppen
7 september 2020

De bestelling was keurig op tijd klaar. De loempia's waren perfect. Ook de nassie met biefstuk is uitmuntend zo ook de saté. Blij dat wij zon goede Chinees hebben in onze wijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nijhof
7 september 2020

Het is heel erg jammer dat je meer als een uur van te voren moet bestellen en dan nog moet wachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anette
7 september 2020

Het eten was was lekker; alleen wel snel koud. Ondanks digitale afspraak dat het op een bepaalde tijd af te halen is, toch een wachttijd van een half uur aldaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lucy Wery
7 september 2020

Heerlijk gegeten! Alles stond op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans Tomassen
7 september 2020

al het bestelde eten was zeer goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Zwanny Grift
6 september 2020

Keurig optijd. Grote porties lekker eten. Aanrader.

P van Gelder
6 september 2020

langere wachttijd dan afgesproken. Eten prima.

Everdina Van Zalk
5 september 2020

Heerlijk eten, vriendelijke bediening😀

EW
5 september 2020
Ab
31 augustus 2020

10 jaar lang nu aan het eten bij jasmijn. Altijd goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leo
31 augustus 2020

Jasmijn heeft een overzichtelijke menukaart En het bestellen en betalen gaat soepel. Het eten is van goede kwaliteit dat is al heel lang zo. Een aanrader. De bestelling stond al klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frans
29 augustus 2020

Was heerlijk, wel wat teveel taugé in de gado gado.

ineke
28 augustus 2020

beetje onduidelijk of je buiten moét wachten of naar binnen kunt gaan. Hét eten was prima

Jaap
28 augustus 2020

Het eten is altijd goed. De wachttijd op het eten vinden wij erg lang, de beloofde afhaaltijden worden niet gehaald.

Gaby Johannes
27 augustus 2020
H.Bakker
27 augustus 2020

Het was heerlijk, een goed gevulde loempia en een heerlijke mihoen Singapore, heerlijk!

Henk van Zanten
26 augustus 2020
Hofstee
25 augustus 2020
delwel
24 augustus 2020

goed eten, nette bediening.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wies
24 augustus 2020

Altijd lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik
23 augustus 2020

Eten was wel ok Maar en half uur wachten op je bestelling die in de ochtend is gedaan met een vaste tijd kan niet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

jans hendriks
23 augustus 2020

bedankt voor de goede service. bestelling stond klaar en het smaakte prima

Mark
23 augustus 2020

Lekker makkelijk bestellen online Het eten is van goede kwaliteit en de bediening is vriendelijk

Gert
22 augustus 2020

Zijn zeer tevreden over de bestelling was geweldig. Werden ook zeer netjes geholpen door de mensen achter de balie.

P. Kruizinga
21 augustus 2020

Prima

Rascherpen
21 augustus 2020

Goed. Graag bij online bestellen een berichtje als het klaar is.

Richard
20 augustus 2020

We hadden de rijsttafel Peking. Geweldig lekker!

Willem
17 augustus 2020

Keurig op afgesproken tijd en...... super lekker.

W.M. van Dekken
17 augustus 2020

Netjes op tijd klaar, en de kwaliteit uitgesproken prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk.Radstok
16 augustus 2020

makkelijk online bestellen en betalen. Eten was van hoge kwaliteit! en op tijd klaar.

Alfred
15 augustus 2020
R.E
14 augustus 2020

Betaal je € 3,90 extra voor een grote nasi bak, krijg je een normaal bakje. Is niet de eerste keer. En als dit wel het grote bakje is, dan is het schandalig dat je me er € 3,90 extra voor laat betalen. Dit bakje was evengroot als het bakje van de Ajam Pangang. Voel me belazerd.

Slingerland
14 augustus 2020

Het eten was heerlijk! Ik zou alleen wel kroepoek toevoegen bij het maandmenu. Dat misten we nu, was me ontgaan dat dat er niet bij zat.