Beoordelingen van Jasmijn Harderwijk

Recente recensies

5.0
Tanja
29 februari 2024

Echt verrukkelijk eten. We hadden het maandmenu met o.a. tjap tjoy. Die is echt zó lekker! Absolute aanrader 😋

Ro b Drinhuijzen
28 februari 2024

Keurig op tijd geleverd en zoals altijd heeeerlijk!

Rob Vliek
26 februari 2024

Top, heerlijk...

Gerda
25 februari 2024

Halen heel vaak wat, nog nooit kritiek gehad. Maar wil nu toch zeggen, dat de Ossehaas met Chinese Bami niet warm was. De rest van de gerechten wel.

Pul
25 februari 2024

Eten wat minder van smaak dan normaal Soep zag eruit als lijm denk te veel bindmiddel De babi ketjap smaakte niet naar ketjap

Janet
25 februari 2024

Duurde lang, niet conform afspraak en eten was lauw

Esther
24 februari 2024
Karin Schneider
18 februari 2024
Robin
18 februari 2024

Was weer superlekker!!

Marleen van den Hoek
14 februari 2024
Anje
12 februari 2024
Cor
11 februari 2024

Vlees in de babi pangang was deze keer wat hard/taai en de pittige kroepoek zat helaas niet in de tas, die ingepakt klaar stond.

C.
11 februari 2024
Franken
11 februari 2024
klaas van den berg
10 februari 2024

ik had vandaag Mini Loempia Babi Pangang, Kip in zwarte bonensaus, Nasi 1× Gebakken banaan was weer bijzonder lekker op de gebakken banaan na die was minder krokant net of er een ander beslag was gebruikt

Bart van Lagen
7 februari 2024

Goed op temperatuur en als altijd heerlijk eten!

Aalt
4 februari 2024

Prima. Smakelijk , zoals we gewend zijn.

Ray
4 februari 2024

Heerlijk gegeten! Online besteld en op tijd ophalen is een fijne service. Aardige en vriendelijke bediening 👍

H.Weerd
3 februari 2024

Weer prima verzorgd! Uitstekende kwaliteit

Luiks
2 februari 2024
Ewout
2 februari 2024

Eten was heerlijk, helaas voor de zoveelste keer kwartier moeten wachten na afgesproken ophaaltijd

Martijn
1 februari 2024

Heerlijke vers en lekkere loempia's 😃

Martijn
25 januari 2024

Super!

Tom
23 januari 2024

Ik vond dat er deze keer in de Tjap Tjoy niet erg veel kip zat. Voor de rest was het prima!

Henk
12 januari 2024

Alles goed!

Jack Ooms
12 januari 2024

Stipt op tijd. Heerlijk van smaak. Was weer heerlijk smullen.

Jurgen
10 januari 2024

Het bestelde eten was prima, de beloofde tijd om op af te halen was minder, 14 minuten nog zitten wachten want het was druk.

Weerd
8 januari 2024

Uitstekend gekookt En prima service!

Kees
8 januari 2024

Heerlijk eten 2 personen menu gehaald. Stond precies op tijd klaar, thuis nog steeds goed warm. Meer dan voldoende voor 2 personen, er was nog over voor een andere dag. Heerlijk!! (en niet duur :) )

Van Baak
6 januari 2024

De bestelling was op de afgesproken tijd klaar. Zoals altijd genoten van het maandmenu en heel goed op temperatuur. Lekker en heet dus. Complimenten!

Rob Drinhuijzen
1 januari 2024

in een woord "HEERLIJK"

Anoniem
25 december 2023

Lekker als altijd

Johan Hamstra
25 december 2023

Was wederom weer geweldig!

Gerda
23 december 2023

Weer prima. Leuke attentie , een stevige tas. In het vervolg dus geen plastic meer. Bij de volgende bestelling nemen we de tas mee. Bedankt.

Anoniem
23 december 2023

Het was weer heerlijk

Henk
13 december 2023

Bestelling perfect op tijd. Heerlijk op smaak.

Aalt
4 december 2023

Prima. Tot nu toe zijn onze reviews altijd positief. En we halen geregeld wat bij Jasmijn.

Liane
3 december 2023

Het was weer heerlijk!

Andre
30 november 2023

Heerlijk vers en zeer goede smaak

Ellen Martens
27 november 2023

Na telefonisch te hebben besteld, lag het mooi op tijd klaar. Heerlijk gegeten! 👍

J.ligt
26 november 2023

Babipang was droog en taai, rest was lekker.

Luc
22 november 2023

Vegetarische gerechten waren echt goed

Ineke
21 november 2023

smaak is heerlijk vlees soms iets minder. Besteld via site en betaald vooraf. Ideaal . Zaak zat vol en ik was direct klaar

Jo
19 november 2023

Als je online besteld verwacht je dat het snel klaarstaat, helaas moest ik alsnog 20 minuten wachten op mijn bestelling.

Ronald
18 november 2023

Eten is altijd top, echter online bestellen en ophalen niet op tijd gereed volgens aangegeven tijdstip. Dat is jammer. Maar het eten is perfect.

Maja van Norden
17 november 2023

Duidelijke bestellijst. Correct en altijd heerlijk eten!!

Zandvliet
11 november 2023

Heerlijke chinese bami, peking eend, kip in zwarte bonensaus en gewone bami! We zijn altijd erg blij met deze chinees!!

Mw. Henny Stam
11 november 2023

Geen zin in Koken! De afhaal Chinees om de hoek. Even de fiets en geen gezoek. Lekker eten, warm en vers geleverd. Ik weet geen punt dat de bestelling verbeterd. Ga zo door, we kunnen jullie niet missen in Drielanden. Buj elke andere chinees zouden we stranden.

Jack Ooms
9 november 2023

Heerlijk smaakvol eten en stipt op tijd volgens het geplande afhaal tijdstip, toppie!

Antoinette
7 november 2023

Lekker ( vers) en goed verzorgd!

Tom
6 november 2023

Het eten (Babi Pangang / Tjap Toy) was weer prima in orde.

H kok
6 november 2023

Ze komen de afhaal tijd niet na,dit was niet de eerste keer.

Brunt
5 november 2023

Eten is altijd goed, maar een half uur wachten terwijl we online een tijd afspreken is heel slecht

Aalt
5 november 2023

Zijn nogal vasthoudend wat gerechten betreft. Vaak beetje dezelfden. Nu een totaal " nieuw" gerecht. Heerlijk , wat smakelijk bereidt. Was weer smullen.

Henk Luiks
5 november 2023

tevreden+

Boddeus
13 oktober 2023

Ik kon ondanks een gesloten restaurant toch bestellen en afrekenen. Ik wil graag mijn geld terug.

Gerrit Brouwer
3 oktober 2023

Ik heb geen verbeterpunten. Het eten en de service is altijd goed.

BB
2 oktober 2023
van Schepen
2 oktober 2023

Het eten was prima

Foppen j
1 oktober 2023

Weer een maand menu gehaald was heerlijk en goed verpakt.

Kramer
27 september 2023

Het eten was vers bereid! Goed van smaak en lekker warm! De hoeveelheid was meer dan genoeg

Henk Luiks
25 september 2023

Echt tevreden

Post
24 september 2023

Altijd goed.

Robert Drinhuijzen
22 september 2023

Kwaliteit uitzonderlijk goed, de smaak van het gerecht verrukkelijk!

Nora
17 september 2023

Heerlijk gegeten na een vlotte digitale bestelling en een snelle levering.

Astrid
13 september 2023
Remco
13 september 2023

Heerlijk eten en gegeten.

Fred.laskewitz
6 september 2023

Kwaliteit van het eten is gewoon goed. Maar de wachttijd is soms te hoog als je een tijd is gepland. Je krijgt dan wel een gratis gerecht, maar lang wachten is niet leuk.

Peter@petermik.nl
6 september 2023

Verbeterpunt, bij internet bestelling is de afhaaltijd, 4 van de 5 keer moet je alsnog 10 tot 15 minuten wachten, dat kan wellicht beter Verder is het eten top !

Vy
3 september 2023

Heerlijkheid vooral als je liefhebber bent

Aalt
3 september 2023

Het is tot nu toe steeds dezelfde opmerking: keurig op tijd klaar en erg lekker. Dit keer kip, kerry met mihoen.

Auke
2 september 2023

Gewoon super lekker

Luiks
29 augustus 2023
Duncan
26 augustus 2023

Beste afhaal chinees van Harderwijk!

Middelburg
26 augustus 2023

Erg teleurgesteld. Pekingeend was een kleinere portie dan normaal en bedekt met te veel saus. Normaal gesproken kwam de saus apart. Wat is er gebeurd?

Vittorio
22 augustus 2023

Gado Gado is heerlijk : graag optie tofou erbij zou nog fijner zijn

Rinus
14 augustus 2023

Top!!:)

Fred Laskewitz
8 augustus 2023

Ondanks de afgesproken tijd moest ik nog ongeveer 10 minuten wachten. De buitenkant van de loempia's was al wat zacht en niet knapperig. Verder waren ze heerlijk, de bekende kwaliteit.

Tom
7 augustus 2023

Het was weer een lekkere maaltijd. De bestelling stond op tijd klaar zoals afgesproken.

Weerd
6 augustus 2023
Herma
5 augustus 2023
Mik Peter C.
4 augustus 2023

Complimenten zeker omdat de internet bestelling qua tijd verkeerd was toch op de juiste tijd alles perfect geleverd en natuurlijk heerlijk 👍

Tiemco
3 augustus 2023
Ewout
31 juli 2023

Eten zoals altijd heerlijk, erg jammer dat ik 20 minuten moest wachten op mijn van tevoren geplaatste online bestelling. #beterplannen

Schoot
30 juli 2023

Was heerlijk

Rob
24 juli 2023

De verpakking van saté kan betrr

Mik Peter C.
19 juli 2023

Altijd prima en lekker

Willem
18 juli 2023

Lekker Lekker Lekker

Adriaansen
16 juli 2023

De babi pangang was een beetje flauw en het vlees een beetje taai en droog. We hebben betere ervaringen bij jullie.

Loes Tolsmaa
15 juli 2023

Zoals altijd smakelijke geurige verse gerechten. Ik blijf fan!

Roelof
15 juli 2023

Loempia was erg slap niet lekker

Eric
11 juli 2023
W. Hop
10 juli 2023

Prima geregeld on line en lekker eten, voor een goede prijs.

Gerrit V.
4 juli 2023

Lang niet bij Jasmijn geweest i.v.m. verhuizing. Eindelijk weer een lekkere maaltijd afgehaald. Kwaliteit als vanouds uitstekend! Complimenten!

Astrid Klomp
2 juli 2023
Vd Heide
2 juli 2023

Heerlijk!

Henk
30 juni 2023

Meestal halen we af, maar online bestellen werkt ook prima. Overzichtelijke site, makkelijke betaling en half uurtje later alles klaar. Vind alleen bij betalen de vraag of je ook een fooi wilt geven wat vreemd. Ik word niet bediend aan een tafel, het eten wordt ook niet aan bezorgd, dus een fooi geven omdat jezelf je eigen bestelling doorgeeft, het vooruit afrekent en € 0,25 extra moet afrekenen omdat je met IDEAL betaalt? Bij een ander bedrijf zouden er blij mee zijn, maar hier vragen ze dan ook nog of je een fooi wilt geven? Je doet als klant het werk dat het personeel normaal doet (bestelling in de het systeem zetten, afrekenen met de klant) dus ze hoeven minder tijd aan jou te besteden, en tijd is geld, maar dan ook nog een fooi? Voor wat of waarom?

Versteeg
29 juni 2023

Ik had online besteld om 18.30 zou het klaar staan. Helaas tot 18.50 wachten.

Hetty
22 juni 2023

Het smaakte heerlijk

Gerda
22 juni 2023

👍